Πρόταση του μήνα : SCANDY!

Πρόταση του μήνα : SCANDY!

Ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου έχει μερικές συναρπαστικές ειδήσεις διακόσμησης, που σας έφεραν οι σχεδιαστές και διακοσμητές! Είναι το μείγμα δύο χρωμάτων που αντικατοπτρίζουν τις τάσεις: πράσινο και ροζ! Η διακόσμηση των σπιτιών μας με έπιπλα που αγαπούν την απλότητα της σκανδιναβικής ουσίας είναι μια δημοφιλής τάση εδώ και μερικά χρόνια. Η προσθήκη με ροζ έπιπλα στη "σκηνή" μας προετοιμάζει για μια εντελώς αναζωογονητική πρόταση διακόσμησης που είναι τόσο εύκολο να δημιουργηθεί και να διατηρηθεί για τα επόμενα χρόνια. Εξερευνήστε την τάση που δημιουργήθηκε παρακάτω.
 
Έπιπλα κλειδιά: Ο καναπές  
Ο καναπές του καθιστικού σας είναι το κλειδί για να δημιουργήσετε με επιτυχία τη μοναδική εμφάνιση του Scandy-Pink που ακολουθούμε. Ένας σχεδιασμός που αντικατοπτρίζει τις σκανδιναβικές σαφείς γραμμές και τις ορατές άκρες είναι απαραίτητη. Η χρήση του Pink είναι το δώρο σε αυτό το βλέμμα σε ένα ζεστό πράσινο χρώμα, παρουσιάζοντάς μας μείγμα που διαμορφώνει ένα αναζωογονητικό αποτέλεσμα.
 

Έπιπλα κλειδιά: Η πολυθρόνα
Είναι μια πολυθρόνα ή μια καρέκλα; Και οι δύο! Μοντέρνος σχεδιασμός, απλές αλλά ξεκάθαρες γραμμές, έξυπνο μείγμα υλικών - κυψέλη, ξύλο, μέταλλο. Όλοι μαζί παρουσιάζουν ένα επιτυχημένο μείγμα στυλ, υποστηρίζοντας ένα υπερσύγχρονο αποτέλεσμα. Επιπλέον: η παλέτα ροζ αντιπαραβάλλεται με τον "βαρύτερο" πράσινο τόνο του καναπέ, αναβαθμίζοντας το συνολικό βλέμμα.
 

Χρώματα και υλικά
Το Scandy σημαίνει δροσερά χρώματα όπως οι γκρι αποχρώσεις και το δροσερό ροζ. Το ροζ σημαίνει ζεστά χρώματα. Επιλέξτε λίγο από τους τοίχους σας, τοιχογραφίες, χαλιά και έπιπλα υποστήριξης για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση. Όσον αφορά τα υλικά, βελούδινα, μεταλλικά, ξύλινα, μαλακά ή λαμπερά στοιχεία είναι απαραίτητα, ώστε τα κυριότερα κομμάτια των επίπλων σας να φαίνονται έξυπνα και ενημερωμένα.
 
Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα προιόντα μας:
Older Post
Newer Post
Κλείσιμο (esc)

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και λάβετε στο email σας προτάσεις διακόσμησης

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Αναζήτηση

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο
Shop now