Υποδεχόμαστε το Φθινόπωρο στα Kyros Deco !!

Αγαπώ το Φθινόπωρο! Είναι η εποχή αυτή που μου δίνει την ευκαιρία να αλλάξω και να ανανεωθώ και μαζί με εμένα και το σπίτι μου!

Μετά από ένα έντονο καλοκαίρι εξορμήσεων στις παραλίες και δουλειάς για τους περισσότερους από εμάς που ζούμε στο νησί,ο Σεπτέμβρης μας θυμίζει ότι σιγά σιγά πρέπει να μαζευτούμε στο σπίτι μας.

 

Τι αλλαγές όμως μπορούμε να κάνουμε ώστε να γλυτώσουμε χρόνο και χρήμα?
-Πριν ξεκινήσουν οι βροχές είναι μια καλή εποχή για να βάψουμε έναν τοίχο στο καθιστικό την κουζίνα ή το υπνοδωμάτιο σε μια σκούρα και ζεστή απόχρωση.
-Αλλάζουμε τα ριχτάρια στο καθιστικό με αυτά που έχουν γήινα χρώματα, μαλακή και χνουδωτή υφή.
Συμπληρώνουμε με χαρούμενα, βαθιά  χρώματα σε διακοσμητικά μαξιλάρια και αξεσουάρ.
-Συνεχίζουμε την ανανέωση στο καθιστικό με ένα χαλί με μικρό κόστος που θα φωτίσει τον χώρο και θα τον ζεστάνει κυριολεκτικά.
-Αλλάζουμε την κουρτίνα με μια έτοιμη ραμμένη σε σκούρα απόχρωση και βαριά υφή, σε βελούδο η σενίλ για να δημιουργήσει αντίθεση και να αλλάξει το σκηνικό του καθιστικού.
-Συλλέγουμε τις ποιο ωραίες  φωτογραφίες από τις διακοπές μας και φτιάχνουμε μια σύνθεση από κορνίζες στο καθιστικό η τον διάδρομο.
-Μετά από τόσα μικρά γυαλάκια που έχουμε μαζέψει είναι καιρός να τα αξιοποιήσουμε με διάφορα αποξηραμένα φύλλα και γενικά ότι μπορούμε να φανταστούμε με υλικά από την φθινοπωρινή φύση. Επιπλέον είναι ωραίο να τα ζωγραφίζουμε!
Και για το τέλος, ανατρέψτε τον μύθο που θέλει το Φθινόπωρο μελαγχολικό!
Καλέστε φίλους για έναν καφέ,φτιάξτε το σπίτι σας με όποιον τρόπο μπορείτε χωρίς πολλά χρήματα, αλλά με πολύ μεγάλη διάθεση και θετική αύρα,ώστε αυτή να σας αποζημιώσει με στιγμές ευτυχίας και απόλυτης χαλάρωσης!
Δείτε το βίντεο στο παρακάτω link :
Older Post
Newer Post
Κλείσιμο (esc)

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και λάβετε στο email σας προτάσεις διακόσμησης

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Αναζήτηση

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο
Shop now