MONTH’S INSPIRATION: GOLD 70S

Η χρυσή εποχή της δεκαετίας του '70 είναι η πηγή έμπνευσής μας για το μήνα Νοέμβριο. Το ερώτημα που προκύπτει είναι το πώς θα μπορούμε να δημιουργήσουμε μια διακόσμηση σπιτιού, εμπνευσμένο από αυτή τη λαμπρή εποχή του παρελθόντος που έχει γίνει διαχρονικό; Οι σχεδιαστές της inart παρουσιάζουν μια εντελώς αναζωογονημένη πρόταση διακόσμησης που θα μεταμορφώσει το χώρο σας αμέσως. Δείτε παρακάτω για να βρείτε  τα κομμάτια που χρειάζεστε για να αναδημιουργήσετε το μοναδικό αυτό στυλ στο σπίτι σας.

 

 Γεωμετρικά σχήματα

Η δεκαετία του 70 ήταν βασισμένη σε διάφορα γεωμετρικά σχήματα καθώς και σε μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων. Έχοντας αυτό σαν πληροφορία επιλέξτε ένα ή ακόμα και δύο έπιπλα που έχουν έντονα γεωμετρικά σχήματα. Προσπαθήστε τα σχήματα να είναι διαφορετικά μεταξύ τους για παράδειγμα: μια πολυθρόνα με τριγωνικά σχέδια, ή ένα χαλί με εξάγωνα και ακόμα, ένα στρογγυλό τραπέζι του καφέ.

 

Μίξη υλικών

Η μίξη των διαφόρων υλικών ήταν δεδομένη δημιουργώντας μοναδικές συνθέσεις από διάφορα υλικά και υφάσματα. Ξύλο, χάλυβας,  γυαλί ή καθρέφτες, όλα συναντώνται για να δημιουργήσουν μια διακόσμηση με γήινες αποχρώσεις χωρίς όμως να λείπει η πολυτέλεια!

Κομοδίνο

Μπορείτε να αναπαράγετε την εμφάνιση της δεκαετίας των 70s επιλέγοντας μόνο ένα μοναδικό έπιπλο, αν το συγκεκριμένο αντικείμενο μπορεί και αντανακλά την 
«ουσία» του παρελθόντος από μόνο του: Ένα τέτοιο έπιπλο μπορεί να είναι για παράδειγμα το κομοδίνο που φέρει την υπογραφή της inart. Η μεγάλη ξύλινη επιφάνεια επιτρέπει τα γεωμετρικά σχήματα να απελευθερώσουν μια δόση του παρελθόντος στο σαλόνι σας.

Older Post
Newer Post
Κλείσιμο (esc)

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και λάβετε στο email σας προτάσεις διακόσμησης

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Αναζήτηση

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο
Shop now