Προταση του μηνα - Απριλιος : Νεο στυλ boho

Εκμεταλλευτείτε το νέο boho για να ανανεώσετε το σπίτι σας και να ετοιμαστείτε για την άνοιξη. Συνδυάζοντας μια τροπική πινελιά με το κλασσικό έπιπλο boho, σε ένα περιβάλλον το οποίο ενώνει την φύση τονίζοντας τις ελαφριές πράσινες αποχρώσεις, προσθέτοντας ένα φανταστικό μεξικάνικο διακοσμητικό αέρα. Πως είναι αυτό εφικτό θα αναρωτιέστε; Για να βρείτε την απάντηση στο ερώτημα αυτό , απλά δείτε την προσέγγιση μας παρακάτω και θα μπορέσετε να δημιουργήσετε το νέο στυλ boho στο σπίτι σας. 


 

Σημαντικότερο έπιπλο: ο καναπές

Ο καναπές, ως το σημαντικότερο έπιπλο του σαλονιού, μας παρουσιάζει το νέο στυλ boho επιδεικνύοντας ένα casual design, το οποίο αποπνέει μια αίσθηση χαλάρωσης, το οποίο βασίζεται στις ελαφριές αποχρώσεις  του γκρι και στις λεπτομέρειες οι οποίες φαίνονται στα άκρες προσθέτοντας μια ακόμα πιο έντονη «casual» αίσθηση στο καναπέ. 

inart-blog-months-inspiration-april-2017-sofa

Υποστηρικτικά έπιπλα : Τραπεζάκια του καφέ και κομοδίνα 

Τα έπιπλα που περιβάλλουν τον καναπέ παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο στην δημιουργία του στυλ boho. Για την επίτευξη της αίσθησης της χαλάρωσης, τα έπιπλα  όπως  τα τραπεζάκια του καφέ είναι φτιαγμένα από φυσικά υλικά όπως το ξύλο διατηρώντας ένα απλό αλλά εντυπωσιακό design το οποίο προσθέτει μια  γαλήνη και ηρεμία στο περιβάλλον. Το κομοδίνο, επίσης κατασκευασμένα από ξύλο, με μικρές λεπτομέρειες στο μπροστινό μέρος και τα ανοικτά ράφια επιτρέπει την προβολή των διακοσμητικών κομματιών. Με αυτό τον τρόπο προφέρετε την αίσθηση φρεσκάδας την οποία νιώθετε όταν βρίσκεστε κοντά στην φύση. Τέλος η τεχνοτροπία σε σχήματα boho δίνει μια επιπλέον υποστηρικτική αισθητική εντείνοντας την όλη εμφάνιση.

inart-blog-months-inspiration-april-2017-coffee-tables-commodes

 

Τα φώτα 

Η αγάπη προς την φύση σημαίνει απλότητα, η οποία τονίζεται από το φως που ανθίζει μέσα στο δωμάτιο σας. Οι λάμπες που βρίσκονται στο ταβάνι φωτίζουν τα έπιπλα σας και το μέταλλο γύρο από την λάμπα δημιουργεί μια επιπρόσθετη λεπτομέρεια στο νέο boho στυλ το οποίο τελικά μπορεί και συνδυάζει διαφορές ντεκόρ.

inart-blog-months-inspiration-april-2017-lights

 


 

inart-blog-months-inspiration-april-2017-all-products

Older Post
Newer Post
Κλείσιμο (esc)

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και λάβετε στο email σας προτάσεις διακόσμησης

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Αναζήτηση

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο
Shop now