Month's Inspiration: Ho-Ho-Holiday Spirit!

Οι μέρες του Santa πλησιάζουν όλο και περισσότερο! Πριν όμως φτάσει ολοκληρωτικά, δημιουργούμε την τέλεια εορταστική διακόσμηση στο σπίτι για να τον υποδεχτούμε με ένα μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο!

Σχεδιασμός και χρώματα

Φέτος τα Χριστούγεννα έχουν στο επίκεντρο το κόκκινο χρώμα το οποίο θα στολίσει και θα διακοσμήσει τα έπιπλα σας! Κόκκινες πιατέλες με εορταστικά σχέδια, τραπεζομάντιλα και μικρά διακοσμητικά αντικείμενα τοποθετημένα πάνω σε μεγάλα κηροπήγια. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσετε μια αρμονική εμφάνιση που αποπνέει ζεστασιά και χαρά. Για να τονίσουμε την αίσθηση των εορτών, διαλέξτε σχέδια με κλασσικές αποχρώσεις όπως το κόκκινο το οποίο συνδυάζεται με το λευκό καθώς και το πράσινο χρώμα.

Παραδοσιακά υλικά

Η χριστουγεννιάτικη περίοδος τιμά την παράδοση που παράλληλα σημαίνει ότι τα υλικά που θα στολίσουν το σπίτι πρέπει να είναι κλασσικά. Ξύλινα αντικείμενα είναι το επίκεντρο για να δημιουργήσουν ένα ζεστό συναίσθημα που επιφέρει μια εορταστική διάθεση. Μια ξύλινη καρέκλα σε συνδυασμό με μια στρογγυλή τραπεζαρία. Τα ξύλινα κηροπήγια δημιουργούν μια κλασσική αισθητική που μας θυμίζει ένα φυσικό περιβάλλον. Τα μαξιλάρια με εορταστικά θέματα που τοποθετούνται στις καρέκλες είναι επίσης απαραίτητα για να προσθέσουν μια επιπλέον "ζεστασιά", ενώ οι πορσελάνινες πιατέλες μαζί με τα φλιτζάνια του καφέ, που απεικονίζουν τον Santa προσθέτουν μια επιπλέον γοητεία στην σύνθεση, τονίζοντας τη μαγεία των Χριστουγέννων! 

Older Post
Newer Post
Κλείσιμο (esc)

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και λάβετε στο email σας προτάσεις διακόσμησης

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Αναζήτηση

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο
Shop now