Κομψα και Μοντερνα: Το κλασσικο design με μια μοντερνα πινελια

Kομψα και Μοντερνα: Το κλασσικο design με μια μοντερνα πινελια

Η μίξη της κομψότητας μαζί με το μοντέρνο design είναι ο απόλυτος συνδυασμός. Τα κλασσικά έπιπλα υποστηριζόμενα από ασυνήθιστα χρώματα , υλικά και σχήματα. Με αυτό τον  τρόπο επιτυγχάνετε η δημιουργία  ενός κλασσικού αλλά όχι παλιού design που φέρνει μια φρεσκάδα και μοναδικότητα.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα


 

Έπιπλα

Ο καναπές που απεικονίζεται, θυμίζει το στυλ Chesterfield. Ένα άκρος ποιοτικό και πολυτελές design το οποίο έχει αγαπηθεί πολύ στο παρελθόν και θα κάνει την επανεμφάνιση του αυτή τη σεζόν. Για να το κάνετε να φαίνεται ακόμα πιο μοντέρνο  έχουμε διαλέξει σαν πρώτη υλη  απαλά υφάσματα αντί για PVC. Επίσης η επιλογή του χρώματος έχεις ξεφύγει από το κλασσικά σκούρα χρώματα και έχει επιλεχθεί ένα απρόσμενο –lilac-  για να μειώσει το «κλασσικό»  εφέ και να προσθέσει μια μοντέρνα πινελιά

 

Τα Κεριά 

Τα κεριά πάντα προσθέτουν ένα κλασσικό συναίσθημα στον χώρο σας. Τα κεριά της επιλογής μας όμως δεν ακολούθου αυτό το μονοπάτι. Το μυστικό είναι, τα κεριά να είναι τοποθετημένα σε ψηλά κηροπήγια το οποίο δημιουργεί την νέα τάση της σεζόν. Το γεωμετρικό σχήμα των κηροπήγιων δίνει αυτή την αίσθηση άμεσα. 

 

Οι λεπτομέρειες 

Το υλικό είναι αυτό που κάνει τα διακοσμητικά κομμάτια να φαίνονται μοντέρνα και όχι το design. Το ασήμι και το ανοξείδωτο ατσάλι αντικαθιστούν τα συνηθισμένα αντικείμενα τα οποία είναι φτιαγμένα από γυαλί. Έτσι υποστηρίζεται η μοντέρνα κομψή αίσθηση.

Σας άρεσαν οι ιδέες μας? Ανακαλύψτε περισσότερες διακοσμητικές προτάσεις εδώ. 

 

Older Post
Newer Post
Κλείσιμο (esc)

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και λάβετε στο email σας προτάσεις διακόσμησης

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Αναζήτηση

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο
Shop now