Προταση του μηνα Ιανουαριου | Στυλ country: Έπιπλα που θα επιθυμειτε να εχετε!

Το country στυλ και τα έπιπλα του είναι πάντα το αγαπημένο ντεκόρ της inart ανεξάρτητα από την εποχή που διανύουμε. Αυτό οφείλετε στο γεγονός ότι συνδυάζει πολλές πτυχές σε ένα μόνο στυλ. Δείχνει μινιμαλ, δίνει μια άνετη αίσθηση, δημιουργεί μια νοσταλγία για το παρελθόν και παράλληλα ένα είδος ρομαντισμού που είναι εύκολο να αναδημιουργηθεί!

Έπιπλα: Που επιβάλλονται.

Τα έπιπλα country είναι φτιαγμένα από παλιό κλασσικό ξύλο, το πιο παραδοσιακό αγαπητό αλλά και φυσικό προϊόν. Ένα μεγάλο στρογγυλό τραπέζι , ξύλινες καρέκλες που ταιριάζουν απόλυτα και ένα μεγάλο γυάλινο ντουλάπι που παρουσιάζει το περιεχόμενο στους καλεσμένους.

Έπιπλα: ποικιλόμορφα χρώματα.

Τα τελευταία Τρεντ «καλούν» για έπιπλα που συνδυάζουν μαύρο με μπεζ. Διαλέξτε ένα από τα κυρίως αντικείμενα –τραπέζι και γυάλινο ντουλάπι- το ένα σε μαύρο και το άλλο σε μπεζ. Με αυτό τον τρόπο το δωμάτιο  θα απορροφήσει περισσότερο φως και ταυτόχρονα θα δώσει μια ζεστή αισθητική.

Cutlery: πανέμορφο design

Αφού διαλέξατε τα έπιπλα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να διαλέξετε και τις κούπες , ποτήρια του τσάι αλλά και τα βαζάκια για τα μπισκότα. Ασπρόμαυρα με μια δόση από κόκκινο, όλα τα παραδοσιακά  χρώματα του country style , με ρομαντικά design που θυμίζει το παρελθόν δημιουργώντας το πιο γλυκό πρωινό!

Εξερευνήστε το blog  μας για περισσότερες  διακοσμητικές ιδέες και έξυπνα έπιπλα. 

Older Post
Newer Post
Κλείσιμο (esc)

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και λάβετε στο email σας προτάσεις διακόσμησης

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Αναζήτηση

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο
Shop now