YOGA EVENT KYROS DECO

YOGA EVENT KYROS DECO

 
To Kyros Deco και ο Μάνος Βαρδουλάκης θα φιλοξενήσουν στο κατάστημα Kyros Deco, μία μοναδική εκδήλωση Hatha Yoga, που θα συνοδευτεί με ομιλία για την τεχνική της αναπνοής, με τη βοήθεια της Yoga, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου και ώρα 09:00 πμ.
 
Λίγα λόγια για τον Μάνο Βαρδουλάκη
 
Ο Μάνος Βαρδουλάκης είναι πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ Αθηνών, με ειδίκευση στην ενόργανη γυμναστική, δάσκαλος πολεμικών τεχνών και κάτοχος 3ον Dan στο Shun Tao Hu Kung Fu. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής Yoga  και Reiki με πάνω από 10.000 διδακτικές ώρες εμπειρίας στη Yoga. Επίσης είναι δάσκαλος της Κορεάτικης τέχνης του σπαθιού Haedong Kumdο καθώς  και του φιλιπενέζικου συστήματος πολεμικών τεχνών FCS και υπεύθυνος προπονητής της σχολής Dragon Hearts στη Χίο.
 
Φορέστε άνετα ρούχα και ελάτε να παρακολουθήσετε ένα δωρεάν ανοικτό μάθημα Hatha Yoga, απολαμβάνοντας μια βαθιά χαλάρωση σε στρώματα Cocomat. Εκτός αυτού μπορείτε να παρακολουθήσετε στον Πολυχώρο του Kyros Deco μια ανοικτή διάλεξη με θέμα: Τεχνικές αναπνοών με τη βοήθεια της Yoga, μαθαίνοντας πώς να αναπνέουμε σωστά, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής μας, στις απλές καθημερινές δραστηριότητες που συνήθως κάνουμε μηχανικά.
 
Στο τέλος της εκδήλωσης μπορείτε να απολαύσετε ένα μοναδικό πρωινό στο My Café.
 
Επίσης για του συμμετέχοντες παρέχεται ειδική έκπτωση για αγορές ανατομικών προϊόντων Dunlopillo -20%.
Δηλώστε τώρα συμμετοχή στέλνοντας τα πλήρη στοιχεία σας στο inbox του fb page του KyrosDeco: https://www.facebook.com/KyrosDeco/  
(περιορισμένος αριθμός θέσεων).
 
Older Post
Newer Post
Κλείσιμο (esc)

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και λάβετε στο email σας προτάσεις διακόσμησης

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Αναζήτηση

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο
Shop now