ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: A POWERFUL MIX !!

Ο τελευταίος μήνας του χειμώνα αποτελεί μια δυναμική πηγή έμπνευσης προτρέποντάς μας να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό look που θα κάνει το σαλόνι σας να ξεχωρίζει: ένας ισχυρός συνδυασμός χρωμάτων - μαύρο, λευκό και χρυσό - συνδυάζεται τέλεια με δυναμικά γεωμετρικά μοτίβα, ενώ μια πινελιά κόκκινου σε βασικά στοιχεία – όπως σε τοίχους ή σε μαξιλάρια - προσθέτει ζωντάνια στο δωμάτιο, προδιαθέτοντας ιδανικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Ανακαλύψτε τα βασικά έπιπλα που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το look στο σπίτι σας, παρακάτω.
Καναπές και μαξιλάρια
Ο εντυπωσιακός συνδυασμός μαύρου, λευκού και χρυσού, χρειάζεται ένα έπιπλο που να ξεχωρίζει: επιλέγουμε το κύριο έπιπλο- τον καναπέ μας – σε μαύρο χρώμα, γεγονός που υποδηλώνει ότι τα συνοδευτικά αντικείμενα θα λατρέψουν τα υπόλοιπα χρώματα της παλέτας. Οι λεπτομέρειες που γίνονται οι πρωταγωνιστές της σύνθεσης είναι τα μαξιλάρια: τα γοητευτικά κόκκινα χείλη, προσθέτοντας τη sexy πινελιά που χρειάζεται ο Φεβρουάριος!
Το επιτραπέζιο φωτιστικό
Τα κομψά συνοδευτικά διακοσμητικά αντικείμενα που είναι σχεδιασμένα με βάση τα γεωμετρικά σχήματα, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να επιτύχουμε την εντυπωσιακή εμφάνιση που επιθυμούμε. Σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα επιτραπέζιο φωτιστικό όπως αυτό που παρουσιάζεται στην εικόνα παρακάτω, σε άσπρο και μαύρο, για να πετύχετε τον τέλειο συνδυασμό χρωμάτων, προσθέτοντας μία αίσθηση πολυτελείας και κομψότητας.
Επιδαπέδιο φωτιστικό
Ήρθε η ώρα να προσθέσετε λάμψη σε ολόκληρο το look, και αυτό σημαίνει να ενσωματώσετε μία πινελιά χρυσού. Επιλέξτε ένα εντυπωσιακό χρυσό επιδαπέδιο φωτιστικό σε εκπληκτικό σχεδιασμό, για να δημιουργήσετε μια γωνιά που είναι απολύτως ξεχωριστή, αναβαθμίζοντας το look ολόκληρου του δωματίου.
Δείτε αναλυτικά τα προϊόντα παρακάτω:
Older Post
Newer Post
Κλείσιμο (esc)

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και λάβετε στο email σας προτάσεις διακόσμησης

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Αναζήτηση

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο
Shop now