Industrial Loft: Ατμόσφαιρα χαλάρωσης & εκλεπτυσμένου design.

 

 

 

Αν σας γοητεύει o βιομηχανικός αέρας των νεοϋορκέζικων lofts και θέλετε να ανανεώσετε τη διακόσμηση του χώρου σας με μία από τις πιο σύγχρονες τάσεις, τότε αυτό το άρθρο είναι σίγουρα για εσάς!

 

Το βιομηχανικό στυλ έχει πλέον εδραιωθεί στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων και συνεχίζει να είναι ένα από τα δυνατά deco trends, αποκτώντας όλο και περισσότερους θαυμαστές. Και όχι άδικα! Είναι ιδιαίτερο, μοντέρνο και κομψό.

 

Τα υλικά & τα χρώματα

Η industrial διακόσμηση θυμίζει εργοστάσιο ή αποθήκη και συνδυάζει στοιχεία με minimal γραμμές. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι συνήθως το ξύλο, το μέταλλο, το δέρμα και το τούβλο. Οι χρωματισμοί μέσα στο χώρο συνήθως είναι όσο πιο κοντά γίνεται σε φυσικά χρώματα του κάθε υλικού. Το καφέ και το μπεζ συνιστούν τις δύο δημοφιλέστερες επιλογές. Συνδυάζοντας τα με μεταλλικές λεπτομέρειες και ξύλινες επιφάνειες στο πάτωμα, το αποτέλεσμα σίγουρα θα εντυπωσιάσει. Μην ξεχνάτε πως τα μέταλλα βρίσκονται στο επίκεντρο της βιομηχανικής διακόσμησης και προσθέτουν ιδιαίτερη γοητεία.

 

Διαλέξτε έπιπλα σε γήινους τόνους. Καφέ, το χρώμα του ξύλου, ακόμη και μαλακό γκρι γιατί όταν αναμιγνύονται μαζί δημιουργούν μια παλέτα που μεγιστοποιεί την αίσθηση του ελεύθερου χώρου και της απλότητας που θέλουμε να επιτύχουμε. Τα έπιπλα πρέπει να δένουν αρμονικά μεταξύ τους τόσο στα χρώματα όσο και στο στυλ. Προσθέστε χρώμα μόνο μέσω των λεπτομερειών όπως ανοιχτούς τόνους του πράσινου στον στοίχο ή ακόμη και πιο έντονες αποχρώσεις στα διακοσμητικά στοιχεία.

 

Η πρότασή μας για τον πρώτο μήνα του 2020, είναι αφιερωμένη σε εσάς. Δημιουργήσαμε αυτή την υπέροχη πρόταση διακόσμησης, έχοντας στο μυαλό μας μοναδικούς ανθρώπους που θα την υιοθετήσουν: εσάς! Δείτε παρακάτω πως θα πετύχετε την απόλυτη industrial διακόσμηση στο χώρο σας.

 

 

 

 

 

 

Έπιπλα
Η industrial αισθητική απαιτεί την απόδοση μιας cozy διάστασης στο χώρο! Φροντίστε να κρατήσετε την επίπλωση όσο πιο λιτή γίνεται, αποφεύγοντας να φορτώνετε το χώρο περισσότερο από όσο χρειάζεται. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε έπιπλα με καθαρές και απλές γραμμές, με σκοπό το κάθε ένα να αποτελεί σημείο αναφοράς και να αναδεικνύει τη λειτουργικότητα του.
Τα έπιπλα από ακατέργαστο ξύλο ή δέρμα που δίνουν την αίσθηση του «φθαρμένου», με μεταλλικές λεπτομέρειες ταιριάζουν ιδιαίτερα με το ύφος αυτό, είναι must και υπόσχονται μοναδική αίσθηση στον χώρο.

Εφαρμόζοντας έναν όμορφο δερμάτινο καναπέ, άνετο και κομψό, σε ένα ντελικάτο καφέ χρώμα, θα έχετε κάτι περισσότερο από έναν καναπέ - ένα έπιπλο που κάθε επισκέπτης σας θα παρατηρήσει και θα θυμάται για πάντα. Για να επιτύχετε μία ακόμη πιο φρέσκια και μοναδική εμφάνιση, προσθέστε ένα ξύλινο coffee table με μεταλλικές λεπτομέρειες.

Μπορείτε να τοποθετήσετε μια βιτρίνα από μέταλλο & ξύλο, η οποία συνδυάζει ντουλάπια και ράφια για extra αποθηκευτικό χώρο, ως έπιπλο-κλειδί. Συμπληρώστε τη διακόσμηση με έναν λειτουργικό μπουφέ του ίδιου στυλ. Ταιριάζουν απόλυτα με το industrial ύφος που θέλουμε να πετύχουμε & χαρίζουν ζεστασιά στο χώρο.

Για να υποστηρίξετε τη μοναδική επιλογή των επίπλων σας, επιλέξτε μικρά έπιπλα από δέρμα όπως ένα πρακτικό σκαμπό -σε καφέ χρώμα για να «δένει» με τον καναπέ.

 

 

 

 

 

 

Διακοσμητικά στοιχεία
Η λεπτομέρεια πάντα κάνει τη διαφορά, γι’ αυτό δώστε ιδιαίτερη βάση στα διακοσμητικά αντικείμενα που θα χαρίσουν απευθείας τον lofty χαρακτήρα που θέλεις. Επιλέξτε αυτά που είναι φτιαγμένα από βιομηχανικά υλικά, όπως μέταλλο,δέρμα, γυαλί και τσιμέντο. Διακοσμητικά ακόμα και από ξύλο, αλλά στις πιο ακατέργαστες μορφές του, μπορεί να είναι ιδανικά, αφού το «φθαρμένο» look ταιριάζει απόλυτα στο συγκεκριμένο στυλ. Μεταλλικές φιγούρες vintage & retro design μπορούν να διακοσμήσουν την βιτρίνα και να δώσουν μοναδικό στυλ στη διακόσμηση του χώρου. Επιπλέον, διακοσμητικά «υδρόγειος» σε μαύρο-χρυσό πάνω στην κονσόλα ή τη βιτρίνα θα είναι μια ιδιαίτερη eye-catching προσθήκη.
Να θυμάστε πως διαλέγοντας τα σωστά διακοσμητικά μπορείτε να απογειώσετε το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα.

 

 

 

 

 

 

Φωτιστικά
Ο σωστός φωτισμός μπορεί να αναδείξει οποιονδήποτε χώρο, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση τα ίδια τα φωτιστικά είναι ακόμα πιο σημαντικά, μιας και αποτελούν βασικό κομμάτι αυτού του στυλ διακόσμησης. Θα δώσουν απευθείας τον πολυπόθητο lofty χαρακτήρα!
Είτε οροφής, είτε επιτραπέζια, είτε δαπέδου τα φωτιστικά έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: είναι φτιαγμένα από μέταλλο και εντυπωσιάζουν με το αφαιρετικό και βιομηχανικό τους design. Γι’ αυτό επιλέξτε μεταλλικά φωτιστικά σε σκούρες αποχρώσεις. Αν θέλετε ενισχύσετε τον βιομηχανικό χαρακτήρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λάμπες τύπου EDISON.

 

 

 

 

 

 

Χαλί
Ένα χαλί κλασικού design και μερικά «φθαρσίματα» ή «ξεβάμματα», είναι ιδανικό για να ντύσει και να ζεστάνει τον χώρο σας, δίνοντάς του chic χαρακτήρα.

Έχετε στο μυαλό σας πως τα κομμάτια που τοποθετούνται στους χώρους βιομηχανικού στυλ είναι συνήθως οne-of-a-kind. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο να είναι απόλυτα ταιριαστά και ασορτί μεταξύ τους, αλλά μπορούν να αποτελούν και ξεχωριστά αντικείμενα, που το καθένα έχει να πει μια δική του διαφορετική «ιστορία»!

Ελπίζουμε να σας δώσαμε ιδέες για να μεταμορφώσετε το χώρο σας, με στοιχεία της εντυπωσιακής industrial αισθητικής. Πάρτε έμπνευση από τη loft συλλογή της inart και δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και εκλεπτυσμένου design.

 

 

Δείτε αναλυτικά τα προιόντα που αναγράφονται παρακάτω:

ΚΑΝΑΠΕΣ 2ΘΕΣΙΟΣ ΜΕΤΑΛ/ΔΕΡΜΑΤ. ΚΑΦΕ 130X65X73/42

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ/ΜΕΤΑΛ ΚΑΦΕ/ΜΑΥΡΗ 75Χ65Χ75/43

ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΘΗΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ/ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΚΑΦΕ/ΜΑΥΡΗ 40Χ24Χ37

ΠΟΥΦ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΚΑΦΕ Δ40X31

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΚΥΛΟΣ POLYRESIN ANTIKE ΧΡΥΣΟ 28Χ16Χ49

ΧΑΛΙ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ/ΣΕΝΙΛ ΓΚΡΙ/ΜΑΥΡΟ 120Χ180

ΡΟΛΟΙ ΤΟΙΧΟΥ ΞΥΛ/ΜΕΤΑΛ. ΑΤΛΑΣ Δ70Χ5

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΜΒΑΣ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 120Χ80

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟ ΜΕΤΑΛ/ΞΥΛ NATURAL/ΑΣΗΜΙ 40X18X137

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΜΕΤΑΛ. ΜΑΥΡΗ/ΧΡΥΣΗ 18Χ16Χ27

ΔΙΑΚΟΣΜ. ΚΡΕΜΑΣΤΟ OΡΕΙΒΑΤΗΣ POLYRESIN ΜΑΥΡΟ

ΔΙΑΚΟΣΜ. ΚΡΕΜΑΣΤΟ OΡΕΙΒΑΤΗΣ POLYRESIN ΧΡΥΣΟ

ΔΙΑΚΟΣΜ. ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΔΥΤΗΣ POLYRESIN ΧΡΥΣΟ

ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΜΕΤΑΛ/ΞΥΛ. ΜΑΥΡΟ/NATURAL 118Χ37Χ102

ΒΙΤΡΙΝΑ ΜΕΤΑΛ/ΞΥΛ. ΜΑΥΡΗ/NATURAL 70Χ34Χ152

ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΜΕΤΑΛ. ΜΕ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΜΑΥΡΟ/NATURAL 127X37X75

 

Older Post
Newer Post
Κλείσιμο (esc)

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και λάβετε στο email σας προτάσεις διακόσμησης

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Αναζήτηση

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο
Shop now