Πρόταση του μήνα: Bamboo is a state of mind!

Ο Αύγουστος είναι η καρδιά του καλοκαιριού! Η διακόσμηση του κήπου, του μπαλκονιού ή της βεράντας σας, θέλετε να σας προσφέρει μια αίσθηση χαλαρότητας και εξωτικής ανεμελιάς. Εάν δεν έχετε δημιουργήσει ακόμη τον τέλειο χώρο για να περάσετε τις μέρες και τις νύχτες του Αυγούστου, έχουμε για εσάς μια πρόταση διακόσμησης που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει!
Το bamboo έχει αναδειχθεί σε κυρίαρχο στοιχείο του σύγχρονου design. Ας μην κρυβόμαστε! Τίποτα δεν φωνάζει ‘καλοκαίρι’ στη διακόσμηση περισσότερο από τα έπιπλα από μπαμπού. Χαρίζουν μία ανάλαφρη και ιδιαίτερα κομψή εικόνα, όποιο στιλ και αν ακολουθούν, από κλασσικό μέχρι και μοντέρνο, χάρη στην ουδετερότητα του υλικού τους. Έτσι, έχουμε δημιουργήσει μία σύνθεση-πρόταση διακόσμησης εμπνευσμένη από την ανάλαφρη διάθεση του καλοκαιριού και βασισμένη σε έπιπλα μπαμπού. Φέρτε την παραλία στο χώρο σας υιοθετώντας την απόλυτη τάση του καλοκαιριού, που συνδυάζει τέλεια retro και σύγχρονο στιλ.
Πάμε να δούμε πως θα το πετύχετε:
Έπιπλα Bamboo
Ιδιαίτερο, όμορφο, ελκυστικό. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το διαχρονικό και πάντα επίκαιρο υλικό; Επιμείνετε λοιπόν στo bambo, και συγκεκριμένα στα bamboo έπιπλα. Θα χαρίσουν έξτρα χαρακτήρα φινέτσας και κομψότητας στη διακόσμηση. Παράλληλα, θα φέρουν στο χώρο σας ένα χαλαρό, εξωτικό και εκλεπτυσμένο '70s vintage look, που πραγματικά εντυπωσιάζει. Η ζεστασιά του καλοκαιριού αντικατοπτρίζεται σε αυτά τα έπιπλα, στα οποία αγαπάτε να χαλαρώνετε όλη την ημέρα και τη νύχτα. Επιπλέον, σε αντίθεση με τα ξύλινα έπιπλα, τα μπαμπού δε χαλάνε εύκολα και δεν σκεβρώνουν. Αυτό το χαρακτηριστικό τα καθιστά ιδανικά για μέρη με υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία, ενώ τα υλικά τους βοηθάνε στην ανανέωση του αέρα και είναι ιδανικά για μια πολύ ζεστή καλοκαιρινή μέρα. Παράλληλα, «δένουν» πολύ αρμονικά με ουδέτερα, σκούρα και απαλά χρώματα.
Bamboo πολυθρόνα!
Είναι ίσως το πιο διαδεδομένο έπιπλο που κατασκευάζεται από εξωτικό μπαμπού! Μια bamboo πολυθρόνα είναι μία από τις πιο εύκολες προσθήκες που μπορείς να κάνεις σε οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης. Αν και minimal, είναι πολύ άνετη και ιδανική για την παραλία, την πισίνα, τον κήπο ή ακόμα και το μπαλκόνι σας, αν το επιτρέπουν οι διαστάσεις. Ταιριάζει απόλυτα τόσο με τις boho αναφορές, όσο και με πιο σύγχρονο look!

Χρησιμοποιήστε την στη διακόσμηση για να δημιουργήσετε μια ήρεμη, γαλήνια και cozy ατμόσφαιρα.
Bamboo ανάκλινδρο
Τόσο εξωτικό, όσο και ρομαντικό! Το bamboo ανάκλινδρο μπορεί να ανεβάσει τις μετοχές σου σε στυλ. Συνοδεύστε το με ένα ριχτάρι, σε αποχρώσεις του μπλε και του λευκού, αναμιγνύοντας boho και ethnic στοιχεία, για extra άνεση και στιλ. Προσθέστε ένα bamboo τραπεζάκι, για να ολοκληρώσετε το look.
Μust-have διακοσμητικά στοιχεία
Τοποθετήστε στο τραπεζάκι διακοσμητικά boho βάζα, σε αποχρώσεις του μπλε, σε συνδυασμό με λευκό, ώστε να αναδείξετε το ζεστό αλλά και ξέγνοιαστο πνεύμα του καλοκαιριού. Κακτάκια και άλλα μικρά καλοκαιρινά διακοσμητικά από φυσικά υλικά είναι σημαντικά ώστε να αναδημιουργήσετε ένα χώρο που να αποπνέει καλοκαιρινά αύρα. Χρησιμοποιείστε φυσικά, απαλά χρώματα για να δημιουργήσετε με επιτυχία μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο χώρο. Μπορείτε να συμπληρώσετε το στυλ, προσθέτοντας μαξιλάρια σε αποχρώσεις του μπλε που θυμίζουν θάλασσα.

Αναζωογονήστε ριζικά ένα χώρο, εισάγοντας σε αυτόν έπιπλα από μπαμπού, δίνοντάς του ιδιαίτερη υφή και εξωτική αύρα. Μην ξεχνάτε πως ο λόγος που κάνει το bamboo τόσο ξεχωριστό είναι ο easy going χαρακτήρας του, αλλά και η αίσθηση coolness και μη προσποιητού που αποπνέει! Εντάξτε τα έπιπλα μπαμπού στη διακόσμησή σας και θα δείτε ότι εκτός από τον χώρο σας θα ανανεώσουν και τη διάθεση σας, αφού θα σας κάνουν να νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε διακοπές.
Δείτε αναλυτικά τα προϊόντα μας παρακάτω:
Older Post
Newer Post
Κλείσιμο (esc)

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και λάβετε στο email σας προτάσεις διακόσμησης

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Αναζήτηση

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο
Shop now