Ιδέες για ένα έθνικ σπίτι!

Ιδέες για ένα έθνικ σπίτι!

Έπειτα από την ένταξη του ethnic στοιχείου στην ένδυση, interior designers από όλο τον κόσμο έφεραν στο σπίτι μας τη Μαροκινή και Αφρικανική κουλτούρα. Ανέπτυξαν πολύχρωμα επαναλαμβανόμενα μοτίβα σε τοίχους και δάπεδα φέρνοντας όλους τους πολιτισμούς πιο κοντά. Η καλοκαιρινή περίοδος φαίνεται να βοηθά πιο πολύ στην επιλογή των υλικών που βασίζονται στη διακόσμηση αυτού του τύπου όπως η ψάθα, το σχοινί και τα βισκόζ υφάσματα. Εάν λοιπόν επιθυμείτε να δώσετε μια δροσερή πινελιά στο χώρο δεν έχετε παρά να διαβάσετε τα παρακάτω tips.

Επίπλωση με φυσικά υλικά 

Η πιο hot τάση του φετινού καλοκαιριού, είναι τα ψάθινα έπιπλα. Μπορείτε να τα μεταφέρεται από τη βεράντα και τον κήπο στο καθιστικό και το υπνοδωμάτιο σας. Χαρίζοντας έτσι μια φινέτσα και κομψότητα στο χώρο. Παράλληλα,φέρνουν στο χώρο σας ένα χαλαρό και εξωτικό στυλ που θυμίζει ένα εκλεπτυσμένο ’70s vintage look.




Διακόσμηση τοίχου 

Βρείτε διακοσμητικά τοίχου από υλικά που βρίσκονται έξω στη φύση και δημιουργήστε εντυπωσιακές συνθέσεις. Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και δώστε στους τοίχους τρισδιάστατη όψη, ψάθινα καλάθια κρεμασμένα θα δώσουν όγκο, χρώμα και στυλ σε έναν άδειο τοίχο. Απογειώστε το αποτέλεσμα συνδυάζοντας τα με έναν πίνακα και ένα χειροποίητο ξύλινο ρολόι της ίδιας αισθητικής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Φωτισμός χαλάρωσης και ηρεμίας

Ο τρόπος με τον οποίο θα αναδείξετε μια ethnic διακόσμηση βασίζεται στον τρόπο με τον οποίο θα φωτίσετε το χώρο. Ένα φωτιστικό χώρου αποτελεί κόσμημα σύμφωνα με τις απόψεις των ειδικών διότι δεσπόζει στην υψηλότερη θέση του δωματίου φωτίζοντας το χώρο και τη διάθεση. Επιλέξτε από μία πλούσια γκάμα φωτιστικών κατασκευασμένα από ψάθα με κρόσσια ή λεπτομέρειες από σχοινί, το οποίο τοποθετείται εύκολα σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο και επιλέξτε θερμό φως που δεν θα κουράζει το μάτι .Για τις νυχτερινές ώρες χαλάρωσης τα ψάθινα φανάρια και αρωματικά κεριά θα αποτελέσουν την καλύτερη παρέα και θα σας ταξιδέψουν ακόμη πιο κοντά σε αυτούς τους προορισμούς.

Έθνικ πινελιές

Ελέφαντες, ρινόκεροι και αφρικάνικες φιγούρες γυναικών κατασκευασμένα από κεραμικό υλικό σε γήινες αποχρώσεις θα δώσουν μικρές ethnic πινελιές στο χώρο για να αποκτήσει το στυλ που θέλετε. Ξύλινα elegant μικροαντικείμενα είναι κάποια από τις επιπλέον επιλογές.Τα επιτραπέζια διακοσμητικά είναι μία εύκολη, γρήγορη  και οικονομική λύση για να ανανεώσετε το δωμάτιο. Συνδυάστε τα με έπιπλα σε φυσικές αποχρώσεις και γήινα χρώματα για ένα ενιαίο αποτέλεσμα.Kαι φυσικά ένα χαλί τύπου κιλίμι θα έκανε αισθητή τη παρουσία του στο χώρο εντυπωσιάζοντας τους επισκέπτες σας.


Έχοντας τα παραπάνω χαρακτηριστικά σαν οδηγό, θα μπορέσετε να προσαρμόσετε Ethnic στοιχεία μέσα στο χώρο σας, παντρεύοντάς τα με άλλα στιλ, μοντέρνα ή κλασικά, με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε μοναδικά mix & match αποτελέσματα που θα εντυπωσιάσουν.

Ανακαλύψτε οποιoδήποτε στυλ ταιριάζει στο χώρο σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.kyrosdeco.gr

 

Older Post
Newer Post
Κλείσιμο (esc)

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και λάβετε στο email σας προτάσεις διακόσμησης

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Αναζήτηση

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο
Shop now