ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΜΑΡΜΑΡΟ

Το μάρμαρο δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα – είναι μια καθαρή πολυτέλεια που είναι διαχρονική, και φέτος το μάρμαρο στη διακόσμηση του σπιτιού είναι μια τάση και θα μείνει για πολύ. Το μάρμαρο υπάρχει σε διάφορα χρώματα  και υπάρχουν υλικά που το μιμούνται – για παράδειγμα κεραμική επιφάνεια. Αν θέλετε κάποιες ιδέες για να προσθέσετε μια πολυτελή πινελιά στο σπίτι σας, είμαστε έτοιμοι να τις μοιραστούμε!

Μπορείτε  να βρείτε πολυτελή έπιπλα από λευκό μάρμαρο για το σπίτι σας, και αυτά είναι συνήθως λευκά μαρμάρινα τραπέζια και γραφεία που θα φέρουν πολυτέλεια με τις επιτραπέζιες τους επιφάνειες.

Στην απόχρωση του μπουφέ σας

Ο  μαρμάρινος μπουφές είναι μια επίδειξη φαντασίας και δυνατών σχεδιαστικών δεξιοτήτων. Αυτό το αξιόλογο κομμάτι θα ξεχωρίσει σε κάθε εσωτερικό χώρο, ιδανικό για ένα σύγχρονο στυλ!

Ένας μπουφές από ξύλο και μέταλλο, ενισχυμένος από την αντίθεση  κυρτών όγκων σε διαμορφωμένο ξύλο.‎ Η εκπληκτική μαρμάρινη κορυφή είναι πραγματικά η τελειότητα και το εντυπωσιακό στοιχείο σε αυτόν τον μοντέρνο μπουφέ!

Στην απόχρωση της τραπεζαρίας σας

Σύγχρονη και οβάλ ή vintage και ορθογώνια, η τραπεζαρία σας μπορεί να είναι όποιο στυλ θέλετε, αρκεί να ταιριάζει με το δωμάτιο και στην απόχρωση μαρμάρου που θα προτιμήσετε.

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ CARTESIO 

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ORBITAL 

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ SUNSHINE 

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ SILHOUETTE 

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ MONOGRAMM 

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ MORE CERAMIC

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ DESIRE CERAMIC

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ NEW LIBRE CERAMIC

Στα τραπέζι του σαλονιού σας

Τα τραπεζάκια σαλονιού είναι οι δείκτες του σαλονιού σας. Μπορούν να αναδείξουν τον σχεδιασμό και την αισθητική του στυλ του σαλονιού σας . Τα ξύλινα και γυάλινα τραπεζάκια σαλονιού έχουν γίνει βαρετά για πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιού. Όλοι θέλουν να προσθέσουν ένα αβίαστα κομψό τραπεζάκι σαλονιού που θα υποδεικνύει το σοβαρό στυλ και το γούστο καθώς και την προσωπικότητα του ιδιοκτήτη του σπιτιού. Έτσι, αν ο στόχος σας είναι ένα κομψό κεντρικό κομμάτι που θαμπώνει όποιον μπαίνει στο σαλόνι σας, τότε ένα μαρμάρινο τραπεζάκι σαλονιού είναι η καλύτερη επιλογή.

ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ THIN

\

ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ DAYTONA

ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ AROUND

ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ PARMA

ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ CROSS CERAMIC

Όλα τα είδη που απεικονίζονται στις εικόνες μπορείτε να τα βρείτε στο KYROS DECO.Επικοινωνήστε μαζί μας με email στο info@kyrosdeco.gr , τηλεφωνικά στο 2271043113 ή στα social Instagram και Facebook για να σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα και τις λεπτομέρειες του κάθε προϊόντος.

Older Post
Newer Post
Κλείσιμο (esc)

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και λάβετε στο email σας προτάσεις διακόσμησης

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Αναζήτηση

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο
Shop now