Tips για την πιο όμορφη κουρτίνα!

Tips για την πιο όμορφη κουρτίνα!
Με τις κουρτίνες μπορούμε πολύ εύκολα να δώσουμε στιλ και άποψη σε ένα χώρο αρκεί να έχουμε επιλέξει το σωστό σχέδιο υφάσματος και την κατάλληλη ύφανση ώστε να έχει όμορφο ''πέσιμο''.
Βασική προϋπόθεση είναι  να μετρηθούν σωστά τα ανοίγματα ώστε να υπολογίσουμε την αναλογία του υφάσματος με βάση την πυκνότητα του.
Τα λεπτά υφάσματα θέλουν συνήθως αναλογία 1/2,5 η 1/3 και τα πυκνότερα 1/2.
Επίσης πολύ σημαντικό να κρεμάσουμε το κουρτινόξυλο ψηλά ώστε η κουρτίνα να χαρίζει ύψος στον χώρο και να μην τον ''κονταίνει''.
Τέλος καθοριστικό ρόλο στην τελική μορφή της κουρτίνα παίζει η ραφή.
Ανάλογα το ύφασμα προσαρμόζουμε και την κατάλληλη ραφή.
Αυτή μπορεί να είναι με κρίκο ή με τρέσα.
Στις φωτογραφίες ο διακοσμητής επέλεξε υφάσματα μονόχρωμα σε αποχρώσεις του γκρι και λευκού για να το συνδυάσει με το χαλί και τα έπιπλα σε λευκή λάκα.
Μια πινελιά σε χρώμα στο σκαμπό της εταιρείας bizzotto (που θα βρείτε παρόμοιο εδώ) και η ιδιαίτερη κονσόλα με καθρέπτη ,ήταν αρκετά για να δημιουργήσουν το σημείο εστίασης στο υπνοδωμάτιο.
Σε κάθε περίπτωση η κουρτίνα είναι από μόνη της ένα στοιχείο στην διακόσμηση που θέλει εξειδίκευση και σωστή καθοδήγηση από ειδικούς ώστε να έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα στην διακόσμηση και στην εφαρμογή της στο χώρο.
Στο kyrosdeco έχουμε μια μεγάλη γκάμα υφασμάτων και τιμών αλλά επίσης την εμπειρία και τους συνεργάτες για να βοηθήσουμε να πετύχετε όλα τα παραπάνω!
Φωτογραφία και διακόσμηση έχει επιμεληθεί
ο Πρώιος Παντελής.
Older Post
Newer Post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Κλείσιμο (esc)

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και λάβετε στο email σας προτάσεις διακόσμησης

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Αναζήτηση

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο
Shop now