Σπίτι μοντέρνο με διαχρονική επίπλωση

Σπίτι μοντέρνο με διαχρονική επίπλωση

Ως κατάστημα επίπλων έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας τη σιγουριά ότι αυτό που επέλεξαν για την επίπλωση της κατοικίας τους είναι και αυτό που έχουν φαντασθεί. Στις διαστάσεις που επιθυμούν και στις αποχρώσεις που ταιριάζουν στο χώρο τους.

Ο καναπές

Ένα εντυπωσιακό σχέδιο που συνδυάζει αρμονικά την άνεση και την κομψότητα. Ο λεπτός σκελετός, αναδεικνύει τα ιδιαίτερα στοιχεία και την αισθητική του. Το εξαιρετικά μαλακό και άνετο μπράτσο, βάζει την τελική πινελιά στο σχέδιο και προσφέρει ένα ακόμα άνετο κάθισμα. Αυτός ο γωνιακός καναπές γεννήθηκε για να κυριαρχεί σε κάθε χώρο.

Τα υφάσματα που ταιριάζουν στον συγκεκριμένο καναπέ είναι από μια ευρεία γκάμα που ξεκινά από τα βαμβακερά, τις ψάθες, ακόμα και τα λινά υφάσματα που πάντα έχουν να κάνουν και με τον επιθυμητό συνδυασμό.

Θα τον βρείτε στο e-shop μας εδώ

Τραπεζαρία 

Οι λιτές γραμμές χαρακτηρίζουν την τραπεζαρία New libre και υπογραμμίζουν την απλότητά της. Δημιουργεί μια ήπια ατμόσφαιρα που ενισχύεται από τις ξεχωριστές λεπτομέρειες των μεταλλικών στοιχείων της βάσης του τραπεζιού. Κατασκευάζεται με ξύλο δρυς ρουστίκ με λάκα γκοφρέ σε συνδυασμό με μεταλλικά στοιχεία. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων στο ξύλο αλλά και στο μέταλλο και φυσικά σε επιθυμητές διαστάσεις.

Θα βρείτε τη τραπεζαρία στο e-shop μας εδώ

 

Τραπέζι σαλονιού 

Η ασύμμετρη επιφάνεια του, οι καμπύλες γραμμές του και η μεταλλική του βάση χαρίζουν στο τραπεζάκι stone την κομψότητα και την αισθητική που του ταιριάζει. Είναι κατασκευασμένο από ξύλο δρυός ρουστίκ χειροποίητο ανάγλυφο και μασίφ μέταλλο. Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής χρώματος και διαστάσεων. Οβάλ και μοντέρνο χωρίς γωνίες που το κάνει κατάλληλο για minimal χώρους.

Το τραπέζι σαλονιού θα το βρείτε εδώ

Έπιπλο TV

 Απλό και ιδιαίτερα όμορφο έπιπλο TV, κατασκευασμένο από δρυς roustik με επεξεργασία ανοιχτού πόρου, ώστε να δίνει την αίσθηση μιας country διακόσμησης στον χώρο  σας. Προσφέρεται σε ποικιλία διαστάσεων, χρωμάτων ξύλου και λάκας.

Βοηθητική Τραπεζαρία 

Επιλέγοντας έπιπλα της ιταλικής εταιρίας Connubia ,γνωρίζουμε από την αρχή ότι το αποτέλεσμα θα είναι άριστο.
Η καρέκλα alchemia  είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από πολυπροπυλένιο χρησιμοποιώντας τεχνολογία χύτευσης αέρα.
Διαθέτει ματ φωτοχαραγμένη επιφάνεια και είναι κατάλληλη και για εξωτερική χρήση. Αυτές οι καρέκλες μπορούν να στοιβάζονται έως και 6 κομμάτια.
Η τραπεζαρία  PLANET με κεντρική βάση βάθρου και  στρογγυλή κορυφή
 εγγυάται τη μέγιστη σταθερότητα. Η στρογγυλή επιφάνεια διατίθεται σε γυαλί ή σε ξύλο. Η άνεση είναι εξασφαλισμένη !
Το PLANET είναι ένα μοντέρνο και κομψό τραπέζι ιδανικό για την κουζίνα και την τραπεζαρία.

Διακοσμητικά στοιχεία 

Επιλέγοντας μέσα από μεγάλη ποικιλία, ο πελάτης μας κατέληξε στα ιδιαίτερα διακοσμητικά της εταιρίας Kare Design .Ο πίνακας ελαιογραφία σε καμβά με απεικόνιση ασπρόμαυρης αφηρημένης τέχνης της εταιρίας Bizzotto είναι μια όμορφη επιλογή διακόσμησης για να δώσετε στο τοίχο σας την όψη που σας εκφράζει και ανταποκρίνετε στο γούστο σας. Δεν παραλείψαμε βεβαίως την επιλογή του φωτιστικού Bourgie της εταιρίας Kartell για τη διακόσμηση του μπουφέ.

 

Tην διακόσμηση της κατοικίας έχει επιμεληθεί ο Παντελής Πρώιος.

Περιηγηθείτε στο e-shop μας και επιλέξτε και εσείς τα έπιπλα και τα διακοσμητικά που σας ταιριάζουν.

https://www.kyrosdeco.gr/

Older Post
Newer Post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Κλείσιμο (esc)

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και λάβετε στο email σας προτάσεις διακόσμησης

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Αναζήτηση

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο
Shop now