Project : Σύγχρονα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα

Το Kyros Deco αναλαμβάνει ολοκληρωτικά την επίπλωση και τη διακόσμηση σε ενοικιαζόμενα δωμάτια που χρειάζονται μια ανανέωση . 
Στη περίπτωση αυτού του project , η επίπλωση πραγματοποιήθηκε από την αρχή με την επιμέλεια των ειδικών .
Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός του καταλύματός μαζί με τον νησιώτικο αέρα διεγείρουν μια αίσθηση απόλυτης χαλάρωσης τόσο για ταξιδιώτες αναψυχής όσο και για business ταξιδιώτες που αναζητούν την ποιότητα και την ιδιωτικότητα στη διαμονή τους.

Υπνοδωμάτια 

Το ιδιαίτερο στοιχείο του ξύλου κυριαρχεί στο χώρο εκφράζοντας το νησιώτικο αέρα . Οι πολυθρόνες ιταλικού σχεδιασμού προσφέρουν άνεση στο κάθισμα τους σε κάθε επισκέπτη. Φυσικά από το Project δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα πολυχρηστικά κομοδίνα Componibili της εταιρίας Kartell .

Τραπεζαρίες - Σαλόνια 

Άνετοι καναπέδες και πολυθρόνες που γίνονται κρεβάτια ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν όλους τους επισκέπτες του καταλύματος.Τα τραπεζάκια σαλονιού κινούνται σε απλές γραμμές ώστε να είναι όσο πιο εύχρηστα γίνεται.Τραπεζαρίες 4-6 ατόμων συνδιασμένες με καρέκλες ιταλικού σχεδιασμού για τη μέγιστη αντοχή στο χρόνο .

 

 

Εξωτερικός Χώρος

Όμορφα σετ τραπεζαρίας σε μικρή διάσταση ώστε να εναρμονίζονται με πιο μικρούς εξωτερικούς χώρους καταλυμάτων όπως για παράδειγμα μπαλκόνια .

Σετ τραπεζαρίας σε ξύλο επιλέχθηκαν για τα deluxe δωμάτια .

Ιδιαίτερες σεζλόνγκ ιταλικού σχεδιασμού επιλέχθηκαν για ατελείωτες ώρες στον ήλιο με άνεση .

Ανακαλύψτε το στυλ πού ταιριάζει στο χώρο σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: www.kyrosdeco.gr

Για πληροφορίες επίπλωσης και διακόσμησης σχετικά με ενοικιαζόμενα δωμάτια ,επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο info@kyrosdeco.gr ή τηλεφωνικά στο 2271043113.

Older Post
Newer Post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Κλείσιμο (esc)

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και λάβετε στο email σας προτάσεις διακόσμησης

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Αναζήτηση

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο
Shop now