Σπίτι σε αποχρώσεις Navy Blue και Gold !

                              
Τα έπιπλα του σπιτιού μας συνθέτουν τη συνολική εικόνα του ,η αρμονία χρωμάτων, υφών και υλικών καθορίζουν το στιλ και τη φινέτσα του .
Τα διακοσμητικά ,οι κουρτίνες και οι πίνακες δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα και σε συνδυασμό με τα έπιπλα ολοκληρώνουν τη διακόσμηση του.
Ο πελάτης μας επέλεξε καναπέ ελληνικής κατασκευής σε μπεζ-λευκό χρώμα ώστε να έχει τη δυνατότητα να το συνδυάσει με οποιοδήποτε ανοιχτό ή σκούρο χρώμα. Στη προκειμένη περίπτωση συνδυάστηκε με navy και κίτρινα μαξιλάρια ώστε να υπάρχει μια αντίθεση. Επιλέγοντας αυτό το καναπέ ο πελάτης μπορεί να έχει τη δυνατότητα να μπορεί να βγάλει τα καλύμματα.  Τα έπιπλα σε ειδική απόχρωση ξύλου έρχονται να ταιριάξουν τέλεια με τα υπόλοιπα στοιχεία .
Το τραπεζάκι σαλονιού είναι ένα έπιπλο που πρέπει να είναι χρηστικό αλλά και κομψό. Γι' αυτό επιλέχθηκε κεραμική επιφάνεια με όψη μαρμάρου που έχει μεγάλη αντοχή σε τυχόν φθορές. Η βάση του μεταλλική σε χρυσή απόχρωση έρχεται να απογειώσει τη κομψότητα του .
Ο πελάτης μας αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του γωνία ηρεμίας και χαλάρωσης επιλέγοντας την άνετη πολυθρόνα Coco της εταιρίας Calligaris σε μπλε απόχρωση με υφή βελούδου. Το επιδαπέδιο φωτιστικό κάνει αυτή τη γωνία πολύ πιο cozy και φωτεινή.
Η τραπεζαρία είναι διακοσμημένη με τα Belly βάζα της εταιρίας Kare που μπορείτε να τα βρείτε εδώ. Μια φυλλωσιά σε ανοιχτό πράσινο προσδίδει φυσικότητα στο χώρο. Οι καρέκλες με βελούδινο ύφασμα και χρυσή βάση καθιστούν τη τραπεζαρία αρχοντική. Οι κουρτίνες σε στυλ ραφής wave και nude απόχρωση στολίζουν τη τραπεζαρία. Ο πίνακας της εταιρίας Bizzotto δένει απόλυτα στις αποχρώσεις του navy και του χρυσού που επικρατούν στο χώρο.
Χαιρόμαστε πάντα όταν η διακόσμηση και η επίπλωση ενός σπιτιού οδηγούν σε ένα τόσο άρτιο αποτέλεσμα.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!
Older Post
Newer Post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Κλείσιμο (esc)

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και λάβετε στο email σας προτάσεις διακόσμησης

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Αναζήτηση

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο
Shop now