Έκθεση Salone del Mobile στο Μιλάνο της Ιταλίας !!

 

Τον Απρίλιο πραγματοποιήθηκε η έκθεση Salone Del Mobile στο Μιλάνο της Ιταλίας.
Ένα απο τα μεγαλύτερα event  interior design στον κόσμο και το team του kyros deco ήταν εκεί για να καταγράψει ό,τι νέο υπάρχει στον χώρο του επίπλου και του εσωτερικού σχεδιασμού.
Αρχιτέκτονες, διακοσμητές, σχεδιαστές επίπλων και όχι μόνο περιμένουν να πάρουν την πρώτη ματιά για τις νέες τάσεις του design περισσότερες από 2000 διεθνείς μάρκες επίπλου στον κόσμο.
 
 
Η Salone Internazionale del Mobile, δηλαδή «Η Διεθνής Έκθεση Αξεσουάρ Επιπλώσεων», χωρίζεται σε 3 βασικές κατηγορίες Design, xLux και Classic.

- Διεθνής Έκθεση Αξεσουάρ Επιπλοποιίας , χωρισμένη σε δύο βασικά θέματα όπως τα "Κλασικά Αξεσουάρ Επιπλώσεων" και "Σχεδιασμός Αξεσουάρ Επιπλοποιίας", επιτρέποντας την καλύτερη γνώση των τάσεων σχεδίασης. Σε αυτήν την κατηγορία επιλέγουμε εταιρείες που δίνουν έμφαση στην ποιότητα, τα υλικά επίπλωσης και τον καλό σχεδιασμό.
Φέτος το μάρμαρο έξω από κάθε στερεότυπη προσέγγιση αποτελεί ένα από τα βασικά υλικά επιπλοποιίας σε συνδυασμό με ξύλο ή μέταλλο.
Τα έντονα χρώματα και οι ταπετσαρίες στα έπιπλα, επίσης έκαναν έντονη την παρουσία τους, ενώ δεν έλειψαν από αυτή την έκθεση τα διαφορετικά χρώματα μετάλλων στα έπιπλα, με επικρατέστερα το ματ χαλκό και το χρυσό.
 
 
- Η έκθεση EuroCucina ( Διεθνής Έκθεση Κουζίνας Μπιενάλε ) και η FTK (Τεχνολογία Κουζίνας) παρουσιάζουν την τελευταία καινοτομία στον τομέα της επίπλωσης της κουζίνας, των οικιακών συσκευών και των συσκευών μαγειρέματος, σε 5 κιόσκια.
- Διεθνής Έκθεση Μπάνιου με τα καλύτερα έπιπλα μπάνιου, πάγκους ντους και σάουνας, βρύσες, τζακούζι και πλακάκια. Η Διεθνής Έκθεση Μπάνιου επικεντρώνεται σε ένα χώρο που ξεπερνά πλέον τη λειτουργικότητα και αγκαλιάζει την ευεξία.
 
- Salone Satellite, αφιερωμένο σε νέους, αναδυόμενους σχεδιαστές ηλικίας κάτω των 35 ετών και χρησιμεύει ως εκκίνηση στον κόσμο του σχεδιασμού. Αυτός ο χώρος της έκθεσης ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να ασχοληθούν με το θέμα της σχέσης μεταξύ δεξιοτεχνίας και τελευταίας τεχνολογίας, με έμφαση στην τέχνη της Αφρικής και της Νότιας Αμερικής.

- Workplace 3.0 , ένας καινοτόμος χώρος προβολής αφιερωμένος στον σχεδιασμό και στις νέες τεχνολογίες για τον επανασχεδιασμό των διαφόρων χώρων εργασίας.
Παράλληλα με την έκθεση την εβδομάδα αυτή (γι’ αυτό και λέγεται design week) στο Μιλάνο πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις, εκθέσεις νέων σχεδιαστών πολλά event και γενικά υπάρχει ένα γιορτινό κλίμα γύρω από την τέχνη, την φαντασία και το design που κάθε επισκέπτης απολαμβάνει. Παρόλο την μεγάλη ταλαιπωρία που αντικειμενικά υποβάλεσαι για να τα δεις  και να τα καταγράψεις όλα, πιστέψτε με αξίζει τον κόπο!
 
      
Older Post
Newer Post
Κλείσιμο (esc)

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και λάβετε στο email σας προτάσεις διακόσμησης

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Αναζήτηση

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο
Shop now