Πρόταση του μήνα: March into spring style!

 

Το όμορφο δώρο του Μαρτίου για το σπίτι μας είναι μία γλυκιά και γοητευτική διακόσμηση. Υποδεχτείτε την Άνοιξη, επιλέγοντας και συνδυάζοντας κομψά έπιπλα, για να δημιουργήσετε ένα φρέσκο, χαρούμενο και φινετσάτο αποτέλεσμα.

 

Στυλ επίπλων

Τα βασικά στοιχεία στα έπιπλα που φιλοξενούν την Άνοιξη στο σπίτι μας είναι αυτά που συνδυάζουν μια ρομαντική αίσθηση, με μια ισχυρή δόση κομψότητας. Μια εντυπωσιακή καρέκλα, αποτελώντας τον ορισμό του "chic", προσδίδει πολυτέλεια στο χώρο σας, ενώ ένα κλασικό κομοδίνο, αναμειγνύοντας το χρώμα του ξύλου με το λευκό, προσδίδει την απαραίτητη ζεστασιά στο σαλόνι. Η αισθητική της διακόσμησης αυτομάτως αναβαθμίζεται, προσθέτοντας ένα “coffee table” λιτού και μοντέρνου σχεδιασμού, της ίδιας λευκής και ξύλινης παλέτας χρωμάτων με τα υπόλοιπα έπιπλα.

Είδη διακόσμησης

Τα μικρά διακοσμητικά είδη που κοσμούν το σαλόνι σας, αποτελούν απαραίτητη προσθήκη για να νιώσετε πραγματικά την αγκαλιά της Άνοιξης μέσα στο σπίτι. Τα σετ μαχαιροπίρουνα, τα μίνι βάζα και τα διακοσμημένα με λουλούδια κεριά, είναι σίγουρα έξυπνες επιλογές που συμπληρώνουν την τέλεια διακόσμηση.

 

Χρώματα της Άνοιξης

Πείτε αντίο στην χειμερινή χρωματική παλέτα και καλωσορίστε το φωτεινό λευκό της Άνοιξης! Οι επιπλέον χρωματικές αποχρώσεις θα πρέπει να επιλέγονται από μια απαλή παλέτα και ποτέ από έντονη. Παρόλα αυτά, αν λατρεύετε τα έντονα χρώματα, έχετε την επιλογή να προσθέσετε φρέσκα, πολύχρωμα λουλούδια μέσα σε βάζα, σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού σας.

 

 

Older Post
Newer Post
Κλείσιμο (esc)

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και λάβετε στο email σας προτάσεις διακόσμησης

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Αναζήτηση

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο
Shop now