Πως να πετύχετε ένα ρομαντικό, ανοιξιάτικο look στον χώρο σας!

Επιτέλους Απρίλιος! Βασικά στοιχεία του είναι η ανανέωση και η χαρούμενη διάθεση! Τα λουλούδια ανθίζουν και η Άνοιξη κάνει όλο και πιο αισθητή την παρουσία της. Μας δημιουργείται η ανάγκη για περισσότερο φως, ζωντάνια & φυσικά χρώμα. Είναι αδιαμφησβήτητα ο τέλειος μήνας για να αναδιαμορφώσετε το σπίτι σας.
Η ρομαντική διακόσμηση είναι ιδανική για την Άνοιξη, καθώς συνδυάζει τα ανοιχτά χρώματα και τα εκλεκτικό στιλ στα έπιπλα, αντανακλώντας μια cozy αίσθηση.
Θέλετε να νιώσετε την ανοιξιάτικη αύρα μεταμορφώνοντας το χώρο σας και δίνοντάς του ξεχωριστό χαρακτήρα; Δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα βήματα που σας προτείνουν οι διακοσμητές της inart. Υποδεχτείτε τον Απρίλιο, επιλέγοντας και συνδυάζοντας κομψά έπιπλα, για να δημιουργήσετε ένα φρέσκο, χαρούμενο, φινετσάτο και ρομαντικό αποτέλεσμα. Σας εγγυούμαστε ότι θα το λατρέψετε.
Τα χρώματα
Μια από τις κυρίαρχες τάσεις στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων είναι η «επέλαση» του ροζ και του λευκού, που με τη ρομαντική απαλή και νοσταλγική υφή τους δίνουν μια άλλη διάσταση στη διακόσμηση. Το απαλό ροζ είναι μια top-trend απόχρωση φέτος την Άνοιξη.
Τα έπιπλα
Τα βασικά στοιχεία στα έπιπλα που φιλοξενούν την Άνοιξη στο σπίτι μας είναι αυτά που συνδυάζουν μια ρομαντική αίσθηση, με μια ισχυρή δόση κομψότητας. Μια λέξη μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα έπιπλα-κλειδιά που θα δημιουργήσουν το ρομαντικό look: εκλεκτικό. Και αυτό σημαίνει μια μίξη φίνων υλικών και προσεκτικά σχεδιασμένων αντικειμένων.
Για να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο ρομαντικό look, θα πρέπει τα έπιπλα που θα χρησιμοποιήσετε να δρουν σαν το κέντρο της ρομαντικής σας γωνίας. Ως κύριο αντικείμενο σας προτείνουμε ένα ανάκλινδρο που κλέβει τις εντυπώσεις. Αποτελώντας τον ορισμό του "chic", προσδίδει πολυτέλεια στο χώρο σας, ενώ ένα βοηθητικό τραπεζάκι, αναμειγνύοντας το χρώμα του ξύλου με το λευκό, προσδίδει την απαραίτητη ζεστασιά στο σαλόνι.
Επιλέξτε τα υπόλοιπα έπιπλα σε φωτεινό λευκό: όπως η βιτρίνα υψηλής ποιότητας, ο επιβλητικός μπουφές και ο εκπληκτικός, αντικέ καθρέφτης τοίχου που προσδίδουν μια vintage πινελιά στο χώρο. Οι περίτεχνες λεπτομέρειες στο σχέδιό τους κάνουν τη διαφορά!
Τα διακοσμητικά
Τα διακοσμητικά που κοσμούν το σαλόνι σας, αποτελούν απαραίτητη προσθήκη για να νιώσετε πραγματικά την αγκαλιά της Άνοιξης μέσα στο σπίτι. Τα κηροπήγια-κλουβιά και τα ιδιαίτερα διακοσμητικά «μπαλαρίνες», είναι σίγουρα έξυπνες επιλογές που συμπληρώνουν την τέλεια διακόσμηση.
Τοποθετήστε τον καθρέφτη σας κοντά σ’ ένα παράθυρο έτσι ώστε να ακτινοβολεί ακόμα περισσότερο το φυσικό φως σε όλο το υπόλοιπο δωμάτιο. Μην ξεχνάτε πως ένας καθρέφτης προσθέτει αρκετά τετραγωνικά στο χώρο και θα κάνει το σαλόνι σας να φαίνεται μεγαλύτερο! Επιλέξτε καθρέφτη σε λευκό χρώμα και ενισχύστε την κομψότητα του χώρου.
Last but not least. Η άνοιξη σημαίνει λουλούδια. Αν και τα διάφορα floral prints και patterns έχουν πλέον την τιμητική τους όλον τον χρόνο, την Άνοιξη κερδίζουν λίγο παραπάνω έδαφος. Floral attack λοιπόν! Σας προτείνουμε μια floral ταπετσαρία, που θα δώσει extra φρεσκάδα και στυλ στο χώρο σας. Τέλος μην ξεχάσετε να προσθέσετε φρέσκα, πολύχρωμα λουλούδια μέσα σε βάζα.
Η προσωπική σας πινελιά θα δώσει την εικόνα που επιθυμείτε εσείς να έχει το σπίτι σας. Δημιουργήστε έναν χώρο που θα σας αναζωογονεί και θα σφύζει από Άνοιξη. Κάντε τον χώρο σας πιο δροσερό και φωτεινό, χαρίζοντας του μια αίσθηση αέρινης ελευθερίας! Αίσθηση κομψότητας, προσιτή πολυτέλεια και cozy διάθεση συνθέτουν χώρο που θα χαίρεστε να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας.
Δείτε αναλυτικά τα προϊόντα που αναγράφονται:
Older Post
Newer Post
Κλείσιμο (esc)

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και λάβετε στο email σας προτάσεις διακόσμησης

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Αναζήτηση

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο
Shop now