Country Chic: Στυλ εξοχής... με κομψές πινελιές!

Country Chic: Στυλ εξοχής... με κομψές πινελιές!
Το country chic στυλ είναι από τα αγαπημένα μας ντεκόρ ανεξάρτητα από την εποχή που διανύουμε. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι συνδυάζει πολλές πτυχές σε ένα μόνο στυλ. Δείχνει minimal, δίνει μια άνετη αίσθηση, δημιουργεί μια νοσταλγία για το παρελθόν και παράλληλα ένα αίσθημα ρομαντισμού.

Έτσι λοιπόν, για τον τελευταίο μήνα του Φθινοπώρου, δημιουργήσαμε μια πραγματικά διαχρονική & αγαπημένη πρόταση. Το country chic είναι από τα πιο δυναμικά trends στη διακόσμηση.

Το design
Το μυστικό του εντυπωσιακού τελικού αποτελέσματος είναι οι κλασικές και κομψές γραμμές. Η επιτυχημένη αυτή συνταγή αρμόζει και εδώ. Διατηρήστε απλές γραμμές και σχέδια

Τα χρώματα
Η country chic παλέτα περιέχει γκρι και μπεζ αποχρώσεις, ενώ εμφανίζονται επίσης και λεπτομέρειες σε ασημί χρώμα, που δίνουν μια πιο glam νότα στη σύνθεση. Αυτή είναι η επιλογή των αποχρώσεων που επιτρέπουν στο φως να τονίσει τη σύνθεση και παράλληλα να δημιουργήσει ένα αίσθημα άνεσης, ιδανικό για το τέλος του φθινοπώρου και την αρχή του χειμώνα.
Το κέντρο της προσοχής - Έπιπλα
Για να επιτύχετε το συγκεκριμένο στυλ θα πρέπει τα έπιπλα να είναι επηρεασμένα από το νεοκλασσικό στυλ, αλλά να κουβαλούν και μια ρομαντική νότα. Να είναι δηλαδή λιτά αλλά και επιβλητικά, ελαφρά διακοσμημένα με σκαλίσματα ή ζωγραφικά μοτίβα.

Όταν ένα δωμάτιο εμπνέεται από τη φύση, το ξύλο κάνει πάντα την εμφάνισή του. Επιλέξτε έπιπλα φτιαγμένα από ξύλο για να δημιουργήσετε το απόλυτο country chic décor. Σας προτείνουμε ένα στρόγγυλο ξύλινο τραπέζι που μπορείτε να τοποθετήσετε μπροστά από το μπουφέ. Σε συνδυασμό με τις ανάλογες καρέκλες θα δώσουν τη δική τους γλυκύτητα στην αίσθηση του δωματίου.

Μια αναπαυτική μπερζέρα θα σας επιτρέψει να αναδείξετε την cozy διάσταση του χώρο σας και σας υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης. Προτιμήστε την σε απαλό γκρι χρώμα. Είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρηθεί η ισορροπία στο δωματίου.

Τα υποστηρικτικά έπιπλα θα πρέπει επίσης να φαίνονται κλασσικά, βγαλμένα από το παρελθόν. Ένας μπουφές, με κλασσικό design είναι ιδανική προσθήκη.
Διακοσμητικά
Τα διακοσμητικά αντικείμενα παίζουν καθοριστικό ρόλο στην δημιουργία του country chic decor. Επιλέξτε μεταλλικά διακοσμητικά, που προσδίδουν μια πιο glamorous νότα. Όσο για τα κεριά, μην ξεχνάτε πως η νέα τάση της σεζόν είναι να είναι τοποθετημένα σε ψηλά κηροπήγια. Δίνει μια μοντέρνα & κομψή αίσθηση.
Αφού διαλέξετε τα έπιπλα και τα διακοσμητικά, ήρθε η στιγμή να διαλέξετε σερβίτσια, καράφες & κούπες. Επιλέξτε τα με βάση το ρομαντικό, κλασσικό design που θυμίζει το παρελθόν δημιουργώντας το πιο ξεχωριστό περιβάλλον για τους καλεσμένους σας.

Πάτωμα
Στο πάτωμα ο πρωταγωνιστής είναι το ξύλο. Σε φυσικές αποχρώσεις, ή βαμμένο με τεχνική επεξεργασίας ντεκαπέ, αποτελεί μια ιδανική βάση για να αναδειχθούν τα έπιπλα. Για πιο rustic αποτέλεσμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεγάλες παλαιωμένες σανίδες. Σε περίπτωση ανακαίνισης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δάπεδο laminate σαν μια οικονομικότερη επιλογή.
Εξίσου σημαντικό είναι το χαλί, το οποίο θα πρέπει να διατηρεί την αρμονία μεταξύ του κλασικού και του μοντέρνου.
Φωτισμός
Ο φωτισμός επιβάλλεται να είναι χαλαρός, έμμεσος και διάχυτος. Γι΄αυτό προτείνουμε επιτραπέζια φωτιστικά με καπέλα ή φωτιστικά δαπέδου. Για πιο έντονο αποτέλεσμα, μπορείτε να επιλέξετε μεταλλικούς πολυελαίους με υφασμάτινα καπέλα.

Λουλούδια
Τα λουλούδια έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς φέρνουν την ίδια τη φύση μέσα στο σπίτι σας και προσθέτουν χρώμα, ζωντάνια & φρεσκάδα.

Το country chic είναι ένα στυλ διακόσμησης που έχει κατακτήσει τις καρδιές μας καθώς προσφέρει ζεστασιά, αρμονία, οικειότητα, και είναι ιδανικό όλες τις εποχές του χρόνου. Άνεση, κομψότητα και κλασικός χαρακτήρας στο χώρου σας με λίγες μόνο πινελιές!


Εμπνευστείτε από την country συλλογή μας εδώ και παρακάτω αναγράφονται αναλυτικά τα είδη της φωτογραφίας.
Older Post
Newer Post
Κλείσιμο (esc)

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και λάβετε στο email σας προτάσεις διακόσμησης

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Αναζήτηση

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο
Shop now