Πρόταση του Μήνα: ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΟΜΨΗ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΟΜΨΗ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ
Για τον τελευταίο μήνα του φθινοπώρου, έχουμε δημιουργήσει μια πραγματικά διαχρονική πρόταση διακόσμησης: Classic chic. Είναι σημαντικό να ορίσουμε ποια έπιπλα χαρακτηρίζονται ως "κλασικά" και "κομψά" και μπορούν να σταθούν στον χρόνο αμετάβλητα. Συνδυάζουμε αρμονικά τα υλικά και τα σχέδια, καθώς και τα χρώματα, δίνοντας μια μοναδική νότα στην τραπεζαρία σας. Ανακαλύψτε πώς να αναδημιουργήσετε την τραπεζαρία "Classic chic", παρακάτω.
Τα υλικά
Για να τονίσουμε το κλασικό στυλ, θα πρέπει η επιλογή των επίπλων να πληροί  συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως το να είναι κατασκευασμένα από τα ποιοτικότερα υλικά, όπως το μασίφ ξύλο. Μια εντυπωσιακή βιβλιοθήκη, ένα πανέμορφο κομοδίνο, ένα ψηφιδωτό τοίχου, και τέλος, ένα μαγευτικό τραπέζι με τις αντίστοιχες καρέκλες. Όλα αυτά, δημιουργούν αυτό το ανεκτίμητο στυλ στο χώρο σας.
Τα σχέδια
Το μυστικό του εντυπωσιακού τελικού αποτελέσματος είναι οι κλασικές και κομψές γραμμές. Η πετυχημένη αυτή συνταγή αρμόζει και εδώ. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να διατηρήσετε απλές γραμμές και σχέδια, όπως οι στρογγυλές καρέκλες και το κλασικό ξύλινο τραπέζι. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον πανέμορφο πολυέλαιο. Εξίσου σημαντικό είναι το χαλί, το οποίο διατηρεί την αρμονία μεταξύ του κλασικού και του μοντέρνου.
 
Τα χρώματα
Υποδεχτείτε τους γήινους τόνους! Λευκό, γκρι και απαλό καφέ από τη διαχρονική παλέτα, είναι η επιλογή των αποχρώσεων που επιτρέπουν στο φως να τονίσει τη σύνθεση και παράλληλα να δημιουργήσει ένα αίσθημα άνεσης, ιδανικό για το τέλος του φθινοπώρου και την αρχή του χειμώνα.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα προϊόντα μας:

 

Older Post
Newer Post
Κλείσιμο (esc)

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και λάβετε στο email σας προτάσεις διακόσμησης

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Αναζήτηση

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο
Shop now