Διαγωνισμός Τυχερό ζευγάρι !!

Επισκεφθείτε το καταστήματα Kyros Deco + Entos Χίου, ζητήστε μας προσφορά για την επίπλωση σας, και επιπλώστε το νέο σας χώρο με έπιπλα υψηλής αισθητικής και ποιότητας και μπείτε στην κλήρωση για τις δωροεπιταγές των 100 ευρώ, για τα ζευγάρια που θα ζητήσουν προσφορά για την επίπλωση τους, και την δωροεπιταγή αξίας 20% επί των αγορών τους, για τα ζευγάρια που θα αγοράσουν τα έπιπλα τους από τα καταστήματα Kyros Deco και Entos Χίου, για μελλοντικές αγορές. 

Ο διαγωνισμός ισχύει και για τα ζευγάρια που θα ζητήσουν προσφορά ή θα αγοράσουν την επίπλωση τους από το e- shop του Kyros Deco, στέλνοντας τα πλήρη στοιχεία σας στο kyrosdeco@c-force.gr με την ένδειξη « Για το διαγωνισμό τυχερό ζευγάρι».

Για τα ζευγάρια που θα επισκεφθούν τα καταστήματα Kyros Deco και Εντος Χίου, θα πρέπει να συμπληρωθεί η αντίστοιχη φόρμα από τους αρμοδίους του καταστήματος.

 

 

 

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ "ΖΗΤΕΙΤΑΙ τυχερό ζευγάρι"


Η εταιρεία Kyros Deco + Entos Χίου με έδρα τη Λεωφόρο Ενώσεως 96-98 (εφεξής καλουμένη χάριν συντομίας «Kyros Deco» ή «Διοργανώτρια»), διοργανώνει προωθητική ενέργεια με τίτλο «ΖΗΤΕΙΤΑΙ τυχερό ζευγάρι» στο πλαίσιο προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών της. Με τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, όλοι οι συμμετέχοντες αποδέχονται πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους ακόλουθους όρους:


1. Δικαίωμα Συμμετοχής – Προϋποθέσεις

1.1. Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, είναι κάτοικοι Ελλάδος και έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι και εκπρόσωποι των εταιρειών «Kyros Deco + Entos.» και των συνδεδεμένων με αυτές επιχειρήσεων, καθώς και οι συγγενείς τους α´ και β´ βαθμού, οι σύζυγοί τους ή οποιοσδήποτε άλλος σχετίζεται επαγγελματικά με την εν λόγω προωθητική ενέργεια.

1.2. Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβει κάποιος μέρος στην προωθητική ενέργεια εκτός των όσων ορίζονται ανωτέρω, είναι να έχει προβεί σε αναζήτηση προσφοράς ή παραγγελία επίπλων από τα καταστήματα Kyros Deco ή Entos, κατά τη διάρκειά της μέχρι 10/5/2019.

1.3. Η παραλαβή του δώρου της προωθητικής ενέργειας μπορεί να γίνει σε συνενόηση με το κατάστημα με τα ακριβή στοιχεία των συμμετεχόντων.


2. Διάρκεια 

2.1. Η προωθητική ενέργεια αρχίζει την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 και ώρα 10.00 και λήγει την Πέμπτη 10 Mαίου 2019 και ώρα 18:00. 

2.2. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές των ζευγαριών με βάση την ημερομηνία παραγγελίας των επίπλων της αρεσκείας τους ή προσφοράς από τα καταστήματα ,εφόσον αυτή είναι εντός των χρονικών ορίων της προωθητικής ενέργειας και μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης της ως άνω προωθητικής ενέργειας, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.


3. Συμμετοχή στην ενέργεια

Κάθε ενδιαφερόμενο ζευγάρι δύναται να λάβει μέρος στην εν λόγω προωθητική ενέργεια με μια μόνο συμμετοχή. Σε περίπτωση περισσοτέρων της μιας παραγγελιών για το ίδιο ζευγάρι, ισχύει η πρώτη χρονικά συμμετοχή και μόνο.


4. Δώρο 

Το προσφερόμενο δώρο είναι 2 Δωροεπιταγές η μία αξίας εκατό ευρώ για ζευγάρια που θα ζητήσουν προσφορά για την επίπλωση τους και δωροεπιταγή αξίας 20% για τα ζευγάρια που θα αγοράσουν την επίπλωση τους για μελλοντικές αγορές στο Kyros Deco ή Entos Χίου.


5. Ανάδειξη Νικητή

5.1. Η ανάδειξη των νικητών θα γίνει το Σάββατο 15 Μαΐου 2019 και ώρα 12:00, με κλήρωση που θα διεξαχθεί στις κεντρικές μας εγκαταστάσεις.

5.2. Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν α. στην ιστοσελίδα της Διοργανώτριας, στην σελίδα που διατηρεί η Διοργανώτρια στον διαδικτυακό τόπο κοινωνικής δικτύωσης https://www.facebook.com/KyrosDeco/, και μέσω Instagram. Επιπλέον οι νικητές θα ενημερωθούν για την ανάδειξή τους, τόσο τηλεφωνικά, όσο και μέσω e-mail.

5.3. Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτείται η εκούσια από μέρους των τυχερών νικητών δημοσίευση προσωπικών στοιχείων ή άλλων ευαίσθητων πληροφοριών (π.χ. φωτογραφιών). Η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται για τυχόν ζημίες οποιουδήποτε είδους – φύσεως και οι τυχεροί νικητές αποδέχονται πλήρως και αποκλειστικά την ευθύνη για τις τυχόν ενδεχόμενες συνέπειες, ακόμη και της περίπτωσης κακοπροαίρετων παρενοχλήσεων από τρίτους. 

5.4. Οι νικητές θα κληθούν να επικοινωνήσουν εντός δέκα (10) ημερών από την ανακοίνωση με τη Διοργανώτρια. Σε περίπτωση που οι νικητές, τα ονόματα των οποίων θα έχουν ανακοινωθεί, δεν επικοινωνήσουν εμπροθέσμως με την Διοργανώτρια ως ανωτέρω ή/και δεν αποδεχτούν τα προσφερόμενα σε αυτούς δώρα αυτοδικαίως και αυτομάτως θα τα απολέσουν οριστικά. Αν δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τους νικητές για οποιονδήποτε λόγο που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα της Διοργανώτριας μέχρι την ημέρα που προβλέπεται από τους παρόντες όρους, η Διοργανώτρια απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους συγκεκριμένους νικητές. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά την διακριτική της ευχέρεια τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή/και δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές. 

5.5. Σε κάθε περίπτωση οποιοσδήποτε από τους νικητές, σε οποιοδήποτε στάδιο - ακόμα και κατά το στάδιο της απόδοσης των δώρων - μπορεί να ακυρωθεί για τους εξής λόγους: (α) σε περίπτωση που δεν πληροί τους παρόντες όρους στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις, (β) λόγω κωλύματος βάσει των παρόντων όρων, (γ) σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί του εντός των προκαθορισμένων προθεσμιών που τάσσονται στους παρόντες όρους και (δ) αν δεν εμφανίσει νόμιμο έγγραφο που να αποδεικνύει τέλεση της γαμήλιας τελετής, την ταυτότητα του και την ηλικία του κατά την παραλαβή του Δώρου. 


6. Παραλαβή Δώρων 

Οι δωροεπιταγές των δύο τυχερών ζευγαριών μπορούν να παραλειφθούν από το κατάστημα Kyros Deco και να εξαργυρωθούν σε μελλοντικές αγορές στα καταστήματα Kyros Deco + Entos Χίου.


7. Προσωπικά δεδομένα – Δήλωση συναίνεσης 

H Διοργανώτρια η ίδια ή/και μέσω τρίτων εξουσιοδοτημένων προσώπων από αυτήν θα συλλέξει και θα επεξεργαστεί τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων, που αυτοί θα υποδείξουν κατά την διάρκεια της παρούσας προωθητικής ενέργειας, στην έδρα της που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ενώσεως 96-98, και μετά το πέρας της παρούσας προωθητικής ενέργειας και την παράδοση των δώρων. Η συμμετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση των συμμετεχόντων κατά την έννοια του ν. 2472/1997 και του ν. 3471/2006, όπως ισχύουν σήμερα, για την τήρηση των προσωπικών στοιχείων τους και την επεξεργασία τους για τις ανάγκες διεξαγωγής και δημοσιότητας της προωθητικής ενέργειας καθώς και για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας τους σχετικά με την προωθητική ενέργεια αλλά και μεταγενέστερη ενημέρωση σχετικά με άλλες προωθητικές ενέργειες. Οι συμμετέχοντες ρητά και ανεπιφύλακτα συναινούν και αποδέχονται τη δημοσίευση του ονόματός τους με οποιοδήποτε μέσο για διαφημιστικούς σκοπούς στα πλαίσια της παρούσας προωθητικής ενέργειας. Σύμφωνα με τα άρθρα 12 (δικαίωμα πρόσβασης) και 13 (δικαίωμα αντίρρησης) του ν. 2472/1997 ως ισχύουν, κάθε συμμετέχων στο Διαγωνισμό έχει ιδίως δικαίωμα πρόσβασης στα ανωτέρω στοιχεία που τον αφορούν προσωπικά (και να ζητήσει οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή αυτών), καθώς και δικαίωμα να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία αυτών. 


8. Τροποποίηση Όρων 

Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να μεταβάλλει τους παρόντες όρους, να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά της παρούσας προωθητικής ενέργειας ή να την ανακαλέσει με προηγούμενη ανακοίνωσή της με κάθε πρόσφορο προς τούτο μέσο, επίσης δε να αντικαταστήσει τα δώρα με άλλα ίσης αξίας κατά την κρίση της και εν γένει να τροποποιεί κάθε όρο της προωθητικής ενέργειας με έγκαιρη ενημέρωση των συμμετεχόντων με ανακοίνωση μέσω της σελίδας www.kyrosdeco.gr και μέσω της σελίδας της Διoργανώτριας στο FACEBOOK https://www.facebook.com/KyrosDeco/
9. Αποποίηση Ευθύνης Διοργανώτριας 

9.1. Η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που οι συμμετέχοντες αγνοήσουν τους όρους και οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι θα αποζημιώσουν πλήρως τη Διοργανώτρια έναντι οποιονδήποτε αξιώσεων από οποιονδήποτε τρίτο που προκύπτουν από οποιαδήποτε παραβίαση αυτών των όρων. 

9.2. Η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και σε περίπτωση λάθους καταχώρησης ή ελλειπών στοιχείων. 

9.3. Η Διοργανώτρια δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη, εάν, για λόγους που βρίσκονται εκτός της σφαίρας επιρροής και ελέγχου της, τα τηρούμενα από αυτήν αρχεία καταστραφούν, μερικά ή ολικά.


10. Αποδοχή των όρων – Συναίνεση 

10.1. Η συμμετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια προûποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του παρόντος. 

10.2. Εάν αποδειχθεί ότι κάποιος συμμετέχων έχει αναδειχθεί νικητής παραβιάζοντας τους όρους του παρόντος, με απατηλά μέσα, δεν θα του απονεμηθεί το δώρο του ή θα χάνει αυτοδικαίως κάθε δικαίωμα κατοχής του, η δε Διοργανώτρια στην περίπτωση αυτή επιφυλάσσεται παντός δικαιώματός της εναντίον του εν λόγω συμμετέχοντα. 


11. Πνευματικά Δικαιώματα 

Η παρούσα ενέργεια, οι όροι και προûποθέσεις της, ο τρόπος διεξαγωγής της, οι γενικές αρχές και ιδέες της αποτελούν μεμονωνμένα και στο σύνολό τους πνευματικό δικαίωμα της Διοργανώτριας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση, δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση ή με άλλον τρόπο εκμετάλλευση, εν όλω ή εν μέρει αυτών με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του δικαιούχου.


12. Δικαιοδοσία - Εφαρμοστέο Δίκαιο 

Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με την παρούσα προωθητική ενέργεια θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα Δικαστήρια της Χίου και θα εφαρμόζεται το Ελληνικό Δίκαιο.


13. Δημοσιότητα 

Οι παρόντες όροι θα είναι αναρτημένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας στη σελίδα που διατηρεί η Διοργανώτρια στον διαδικτυακό τόπο www.kyrosdeco.gr

Older Post
Newer Post
Κλείσιμο (esc)

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και λάβετε στο email σας προτάσεις διακόσμησης

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Αναζήτηση

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο
Shop now