Ρουστίκ Κομψότητα: Πώς τα ξύλινα έπιπλα μπορούν να μεταμορφώσουν το σπίτι σας

Το ξύλο ανέκαθεν αποτελούσε μια αγαπημένη επιλογή για τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, και είναι εύκολο να καταλάβουμε το γιατί. Η διαχρονικότητά του πηγάζει από την απλότητα και την ταυτόχρονη πολυτέλεια που μπορεί να προσδώσει σε έναν χώρο. Το αξιοσημείωτο με το ξύλο είναι πως μπορούμε να το βρούμε σε μεγάλη ποικιλία, με αποτέλεσμα να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Κάθε τύπος ξύλου έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως η απόχρωση και η ανθεκτικότητά του. Το σίγουρο είναι πως σε όποιο είδος κι αν ανήκει, έχει εντυπωσιακή όψη. Ακόμη και τα μικρά σημάδια του, όπως οι ρόζοι, προσφέρουν μια παραπάνω γοητεία.

Ορμώμενοι από τα παραπάνω, επιλέξαμε τα ξύλινα έπιπλα ως κυρίαρχα για το καινούριο μας project. Με φόντο το λευκό και με τις θερμές αποχρώσεις να κυριαρχούν, παντρέψαμε το ξύλο με μοντέρνα αξεσουάρ, αντικείμενα και χαλιά. Συνδυάζοντας όλα αυτά με την πανέμορφη αρχιτεκτονική του χώρου, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια ενδιαφέρουσα και πάντα διαχρονική χρωματική παλέτα.

Ο χώρος της τραπεζαρίας είναι πολύ σημαντικός για την αισθητική του σαλονιού, για αυτό και η επιλογή του επίπλου είναι σημαντική. Ένα ξύλινο τραπέζι με ποικιλία υφών και χρωματικών αποχρώσεων μοιάζει ιδανική λύση, γι’ αυτό και το επιλέξαμε. Οι καρέκλες έχουν ένα απλό ύφος, με το ύφασμα να είναι επιλογή του πελάτη μας.

Έτσι, πετύχαμε τη δημιουργία ενός μίνιμαλ και κομψού χώρου, υψηλής αισθητικής, που ταίριαξε άψογα με την αρχιτεκτονική του σπιτιού. Αν δεν θέλετε να επικρατεί η ξύλινη υφή στον χώρο σας, ένα χρήσιμο tip για να την “σπάσετε” είναι να επιλέξετε πρωτότυπες καρέκλες από άλλα υλικά.


Στον χώρο του καθιστικού τοποθετήθηκε ένας λευκός γωνιακός καναπές. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει πιο ιδιαίτερο χρώμα από το λευκό. Είναι το απόλυτο σύμβολο της ουδετερότητας και προσφέρει ηρεμία και γαλήνη στον χώρο, βοηθώντας σας να απαλλαγείτε από κάθε αρνητική σκέψη.


Η διακόσμηση του σαλονιού, αν και λιτή, είναι αδιαμφισβήτητα κομψή και με ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Ό,τι ακριβώς χαρακτηρίζει την πραγματική πολυτέλεια! Με υψηλής ποιότητας αραιά τοποθετημένα έπιπλα δημιουργήσαμε ένα αξιοζήλευτο σαλόνι με προσωπικότητα και χαρακτήρα. Αυτό, δηλαδή, που χρειάζεται κάθε σπίτι.

 Εμπνευστείτε από τα έργα μας και δημιουργήστε κι εσείς τον χώρο που πάντα ονειρευόσασταν! Παρακάτω θα βρείτε τα έπιπλα που χρησιμοποιήσαμε.

 

 

Ανακαλύψτε το στυλ πού ταιριάζει στο χώρο σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: www.kyrosdeco.gr

Older Post
Newer Post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Κλείσιμο (esc)

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και λάβετε στο email σας προτάσεις διακόσμησης

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Αναζήτηση

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο
Shop now