Πρόταση του Μήνα: Ρομαντική, Λευκή κομψότητα !

 
 
Ο Μάιος είναι εδώ επιτέλους, κάνοντας τις μέρες πιο ζεστές και, ελπίζοντας, πιο ηλιόλουστες. Αν το επιτρέπει ο καιρός, οι περισσότερες ξεχωριστές αλλά και καθημερινές μας στιγμές λαμβάνουν χώρα στο μπαλκόνι ή στον κήπο. Για αυτό, εμπνευσμένοι από την όμορφη ανθισμένη φύση του τελευταίου μήνα της άνοιξης,  δημιουργήσαμε και παρουσιάζουμε για εσάς ένα μοναδικό look για την εξωτερική σας διακόσμηση, αφιερωμένο στο ρομαντικό λευκό. Εξερευνήστε τα βασικά αντικείμενα που χρειάζεστε για να το δημιουργήσετε στο σπίτι σας, παρακάτω.
 
Τα βασικά αντικείμενα
Για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό εξωτερικό ρομαντικό στυλ, πρέπει να συνδυάσετε ντελικάτα υλικά, χρώματα και σχέδια. Και αυτό σημαίνει, μεταλλικά έπιπλα με όμορφα ρομαντικά σχέδια και φωτεινό λευκό χρώμα. Το κεντρικό αντικείμενο της εξωτερικής σας διακόσμησης, θα πρέπει να συνδυάζει όλα τα παραπάνω, όπως το μεταλλικό σετ τραπέζι με δύο καρέκλες που φαίνεται στην εικόνα. Εντυπωσιακό, με ρομαντικά και αθώα vibes που αναμιγνύονται παιχνιδιάρικα. Είναι το τέλειο μέρος για να καθίσετε και να απολαύσετε στιγμές με τους φίλους σας. Κατά προτίμηση συνδυάστε με επιπλέον δύο μεταλλικά παγκάκια σε στυλ πέργκολας, σε διαφορετικά μεγέθη, αλλά παρόμοια σχέδια, ώστε η περιοχή που θα επιλέξετε να τοποθετήσετε τα έπιπλα να μην φαίνεται σαν μια "γωνιά" αλλά να είναι ένα εξωτερικό σαλόνι. Προσθέστε ένα cozy vibe, με μερικά μαλακά μαξιλάρια που λατρεύουν τη λευκή χρωματική παλέτα, δημιουργώντας ένα υπέροχο look στα δύο μεταλλικά παγκάκια.
 
Τα βοηθητικά αντικείμενα
Λοιπόν, με τι συνδυάζουμε τα δύο εντυπωσιακά μεταλλικά παγκάκια; Όταν έχετε τέτοια εντυπωσιακά έπιπλα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν επιλέγετε τα υπόλοιπα αντικείμενα που θα τα συνοδέψουν. Σας προτείνουμε το μεταλλικό λευκό look να είναι το κύριο θέμα για όλα ή τα περισσότερα αντικείμενα: το τραπέζι και τις καρέκλες καθώς και το μεταλλικό αμφορέα με λουλούδια και όμορφα κηροπήγια σε διαφορετικά μεγέθη, και... το look είναι πλήρες! Τώρα απλά πρέπει να καλέσετε τους φίλους σας και να απολαύσετε τo κήπο σας!
 
Δείτε αναλυτικά τα προϊόντα μας παρακάτω:
Older Post
Newer Post
Κλείσιμο (esc)

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και λάβετε στο email σας προτάσεις διακόσμησης

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Αναζήτηση

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο
Shop now